Sponsors

Slekkerboys op zoek naar..... VRIJWILLIGERS

13 augustus 2021 12:15


Vanaf het seizoen 2021-2022 is Slekkerboys op zoek naar vrijwilligers. Elk jaar helpen weer een enorm aantal mensen de club door vrijwilligers werk te verrichten. Deze mensen zijn wij dan ook enorm dankbaar voor de inzet die zij doen voor de club. Echter zoeken we op steeds meer plekken binnen de club naar vrijwilligers om het werk te verlichten voor iedereen. Zeg nou zelf, veel handen maken licht werk toch?

Wegens blessures zijn wij op zoek naar KANTINEPERSONEEL
 
Ja ook bij onze vrijwilligers hebben wij te maken met mensen die geblesseerd raken of na jaren lange trouwe dienst besluiten om het rustiger aan te gaan doen.
 
Wij zijn daarom naarstig op zoek naar vrijwilligers voor in de kantine op zondag, trainingsdagen en zaterdag. Dus ben jij degene die wel van het spelletje houdt, maar niet meer tussen de lijnen iets kan betekenen, onze club een warm hart toedraagt en het leuk vindt om tussen de mensen en voor de mensen iets te betekenen.
Laat het weten, jong, op leeftijd, niet elke week beschikbaar, het maakt niet uit. Vele handen maken licht werk. Interesse of heb je vragen?, stuur een mail naar secretariaat@slekkerboys.nl en er wordt contact met je opgenomen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wegens tekort aan zijn wij op zoek naar GRENSRECHTER(S)
 
Je hebt jarenlang gevoetbald, je kinderen voetballen en er staan altijd vrijwilligers klaar die er voor zorgen dat jij of je kinderen je ding kunnen doen.
 
Helaas is het op dit moment zo dat er op een aantal plekken te korten zijn aan die vrijwilligers. Naar wie zijn we op zoek? Op dit moment is er nog geen vaste grensrechter voor ons eerste elftal. Het elftal wat het visiteplaatje van onze club is.
Ben jij iemand die voetballen leuk vind, maar niet zelf. Weet je al iets van de regels, maar niet alles. Wil je wel deelnemen in een team van grensrechters. Dit alles en nog veel meer is bespreekbaar. Wij zorgen voor de juiste opleiding, een goede outfit en een gezellige derde helft. Interesse, stuur een mail naar secretariaat@slekkerboys.nl en er wordt contact met je opgenomen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wegens tekort aan zijn wij op zoek naar SCHEIDSRECHTERS

Gezocht, opvolger Bjorn Kuipers.
 
Als Slekker Boys timmeren we hard aan de weg. Daar horen ook goed opgeleide en voldoende scheidsrechters bij. Dus wil jij Bjorn Kuipers op gaan volgen en de eerste stap gaan zetten. Slekker Boys is op zoek naar jou. Jong, op leeftijd, man vrouw het maakt niet uit. Wij zorgen voor een goede opleiding en begeleiding en hanteren daarnaast binnen onze club een gedragsprotocol. Daarnaast krijg je een mooi outfit, zodat je altijd tip top op het veld staat. Wil je meer informatie over wat er van een scheidsrechter wordt verwacht, neem dan contact op met secretariaat@slekkerboys.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!