Jayden en Giovanca prinsenpaar Slekker Sjnaake 2023 - Slekker Boys

Sponsors

Jayden en Giovanca prinsenpaar Slekker Sjnaake 2023

10 februari 2023 20:15


Slek: De Slekker Sjnaake zijn ontwaakt uit de 'corona' slaap, en vieren weer Vastelaovendj!

Afgelopen vrijdag was de beroemde Vastelaovesdisco, georganiseerd door V.v. Slekker Boys en St. Antoniusput Slek. Een knots gezellige avond vol muziek en schitterende optredens van onze Slekker Sjnaake artiesten en the Pejjer Stars.

We namen afscheid van Prins Jace en Prinses Xania, zij hadden 2jaar extra over ons vastelaovesriek geregeerd.

Achter de schermen stond het nieuwe prinsenpaar al flink te trappelen om aan te treden. En verstopt in rood, geel, groen werden ze naar voren gebracht, waarna de onthulling, onder toeziend oog van Prins Bas en jeugdprins Thibor van de Aester Sjaelen Uul en hun gevolg, kon beginnen.

Prins Jayden Gladdines en Prinses Giovanca Snelder kwamen tevoorschijn. Ze hebben veel zin in de Vastelaovendj, en ze regeren met de spreuk: “Mit kroan en Vaer oppe kop, make weer de vastelaovendj top!” Al snel trokken prins en prinses voorop in de polonaise door de zaal, en het was er nog lang gezellig!

Nu kijken ze uit naar zondag, dan trekt de 56e Kènjeroptoch over de Slek. Ze hopen dat veel mensen deelnemen aan of komen kijken naar de kleurrijke stoet, die om 14.11 vertrekt op de Hoogstraat van de Slek, tot dan, Sjregkedek!

IMG_1807.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!