Periodekampioen!

27 februari 2023 19:00

Na een zwaar bevochten wedstrijd tegen de fysiek sterke tegenstander uit Urmond mogen de Boys zich sinds lange tijd weer eens periodekampioen noemen.

Na een sterk begin van Urmond schoot Luuk halverwege de 1e helft vanuit een moeilijke hoek de bal prachtig in het net. Met dit doelpunt steeg gelijk het zelfvertrouwen binnen het team. Urmond had ook geen zin om te verliezen en bleef sterk aandringen. Met het gehele team werd voor iedere meter gestreden. Hoewel het duel tot de laatste minuut spannend bleef, nadat Goos met een geweldig schot de voorsprong had vergroot naar 2-0, kon en mocht het niet meer fout gaan. Na het laatste fluitsignaal van de scheids werd het periodekampioenschap uitgebreid door de spelers, staf en supporters in de kantine gevierd, met dank aan een aantal sponsors en onze vrijwilligers achter de bar.