Sponsors

Home

Overkapping kantine

1 april 12:30  Bij de laatste ALV op 27 november 2020 heeft het bestuur van de leden het mandaat gekregen om aan de slag te gaan met de bouw van een overkapping aan de kantine. meer »

124x gelezen

Inschrijving jeugdkamp 2021 geopend!

18 maart 15:30  Na overleg met het bestuur, heeft de leiding van het jeugdkamp toestemming gekregen om te beginnen met de voorbereidingen voor het jeugdkamp 2021. Op dit moment kunnen we nog niet met 100% zekerheid zeggen dat de kampweek door mag gaan. Daarom hebben we besloten, mocht de week niet door kunnen gaan, om de alternatieve 2 daagse, zoals deze in 2020 al georganiseerd was, op te nemen in het opgave formulier.meer »

180x gelezen

Start training 27 jaar en ouder

11 maart 17:15  Vanaf 27 jaar trainen met vier Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten, dat geldt dus ook voor voetbal. Voorwaarden is dat de spelers 1,5 meter afstand houden. Op knvb.nl/rinus vind je extra informatie en voorbeeldtrainingen. Voor de leden tot en met 26 jaar was sporten bij sportaccommodaties al toegestaan, in teamverband, zonder 1,5 meter afstand te houden, dat blijft overeind. Kantine, douches en kleedkamers blijven gesloten.

107x gelezen

Start senioren trainingen vanaf 9 maart

3 maart 17:15  Vanaf 9 maart wordt er weer gestart met de trainingen voor de senioren. Dit geheel in lijn met de geldende corona maatregelen. Dit houdt onder andere in dat kleedlokalen en kantine gesloten blijven. Iedereen van de senioren, tot 27 jaar, is weer welkom om te komen trainen. Helaas kunnen we leden ouder dan 26 jaar (nog) geen welkom heten door de geldende corona maatregelen. We hopen jullie snel ook weer te zien! Training start om 19:00 en zal uiterlijk tot 20:15 duren, zodat iedereen veilig huiswaarts kan keren voor de avondklok

163x gelezen

75 Jaar Slekker Boys te Slek-Echt. Een Echte(r) amateurclub.

1 maart 15:45  Op 1 maart 2021 is het 75 jaar geleden dat de voetbalclub Slekker Boys werd opgericht. Ja, een memorabele periode waarin in alle geledingen van pupillen, junioren, senioren, meisjes, dames en veteranen de gelegenheid geboden werd om in verenigingsverband de mooie voetbalsport te beoefenen. Uiteraard ging dit gepaard met diepte en hoogtepunten. Om hierbij te noemen, een degradatie is maar een schijntje als dieptepunt ten opzichte van het overlijden van een trouw lid, supporter, vrijwilliger, sponsor of zo maar een goede bekende uit onze gemeenschap. Betreft dit dan ook nog een jonger iemand dan maakt dit alles het nog veel erger. Hoogtepunten dan, die waren er gelukkig ook genoeg. Om er enkele uit te lichten: de vele kampioenschappen, het vieren van de bestaansjubileums, maar vooral toch het over deze lange periode in stand houden van de vereniging in onze kleine gemeenschap. Steeds weer waren er mensen bereid om de schouders er onder te zetten en de benodigde taken en werkzaamheden te vervullen binnen de vereniging. Maar ook van buitenaf ondervond de vereniging veel steun op allerlei gebied denkende aan de sponsoren en de ondernemers die vaker hun diensten en materialen aanboden. Maar ook de eigen leden en de vele vrijwilligers van buiten de vereniging mogen wij beslist niet vergeten. Steeds maar weer stonden er mensen klaar om bij te springen of te helpen. De dank hiervoor zullen al die mensen best wel eens gekregen hebben maar bij dit jubileum mogen we evengoed nog eens onze dank en trots tonen, dat wij in deze lange tijdsspanne van 75 jaar zulke mensen gehad hebben en nog hebben. Dank je wel allemaal en hulde hiervoor. Maar momenteel is er geen tijd en plaats voor 'hulde' namelijk zoals we allemaal ervaren, Corona-Covid-19 trekt een dikke streep door in feite " ALLES ". Vanaf vorig seizoen was er al een commissie gevormd om van dit 75 jarig bestaan een mooi jubileumfeest te maken maar helaas, het mag niet zo zijn. Onze bedoeling is nu om in het kort even stil te staan bij dit toch wel uitzonderlijk jubileum om er dan hopelijk in betere tijden uitgebreid op terug te komen. Wie het weet mag het zeggen.meer »

232x gelezen

Slekker Boys Interactieve Thoesquiz

1 maart 12:30  Slekker Boys Activiteiten commissie presenteert de Slekker Boys interactive Thoesquiz. Op vrijdag 12 maart 2021, aanvang 21:00 uur i.v.m. seniorentraining. Denk jij alles te weten over de Slekker Boys? Meld je dan voor 5 maart aan via onderstaande link. meer »

100x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!