Home - Slekker Boys

Sponsors

Home

PROMOTIEWEDSTRIJD

Vandaag, 1 juni 13:00  Het reguliere seizoen voor de Boys zit er weer op. Ze kunnen terugkijken op een geweldig seizoen waar op een haar na de 2de plek is misgelopen. MAAR niet getreurd lieve vrienden. Deze zondag staat de eerste van de mogelijk twee promotiewedstrijden op het programma. Deze wil je niet missen!meer »

10x gelezen

Rommelmarkt 2023

Vandaag, 1 juni 12:45  Rommelmarkt op 24 juni, je hulp is meer dan welkom. Vele handen maken licht werk. Laat weten wanneer je wilt en kunt helpen met het gezelligste evenement van het jaar.meer »

6x gelezen

Foto's van Frien Verstraeten Toernooi

29 mei 11:00  Leuke foto's van afgelopen zaterdag.meer »

67x gelezen

Frien Verstraeten jeugd toernooi

17 mei 20:45  Zaterdag 27 mei houdt de jeugdafdeling van Slekker Boys het jaarlijkse Frien Verstraeten voetbaltoernooi. Dit vindt plaats op het sportpark van Slekker Boys aan de Hoogstraat 25 Slek. meer »

120x gelezen

Agenda bijgewerkt, rommelmarkt en de renovatie van de kleedlokalen staan erop!

29 april 10:15  De agenda op de site is weer bijgewerkt met de belangrijkste activiteiten voor de komende maanden. meer »

204x gelezen

Slekker Boys Bierpong toernooi!

17 april 12:00  Altijd al met balletjes in bekers willen gooien?? Deze maand vindt het jaarlijke bierpong toernooi weer plaats. Opgeven is nog nooit zo eenvoudig geweest! Check de poster hieronder en twijfel niet te lang!meer »

101x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!