Sponsors

Home

KNVB Corona Nieuwsupdate - 14 januari

14 januari 21:45  Beste bestuurder, We zien het voor iedereen opengooien van de sportbeoefening als een terechte beslissing van het nieuwe kabinet. Eindelijk kan iedereen weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen, zowel op het veld als in de zaal, en zonder avondklok. Het kabinet ziet nu echt in dat sport van essentieel belang is voor een gezonde samenleving. En helemaal in de strijd tegen corona waarbij sporten en bewegen aantoonbaar preventief werkt tegen een ernstig ziekteverloop bij besmetting én actief bijdraagt aan het voorkomen van mentale problematiek.meer »

71x gelezen

Het trainen begint weer!

14 januari 20:30  Eindelijk goed nieuws. We mogen dan eindelijk weer de groene zoden betreden vanaf morgen. Daarom willen wij trainers graag beginnen met trainen op zondag 16-01-2022. Tijdstip 11:00 uur. Paar huishoudelijke regeltjes. - Kleedlokalen zijn open met QR - Douchen is toegestaan met QR - kantine zal dicht zijn. Bij afwezig, meld je dan even privé af bij de trainers.

71x gelezen

Inning contributie seizoen 2021-2022

7 januari 12:30  Deze maand zal omstreeks 15 januari de contributie over het lopende seizoen (2021-2022) worden geïnd bij alle leden. (senioren, junioren en pupillen). Voor degene die via automatische incasso hun contributie betalen zal de eerste termijn geïnd worden. Degene die door middel van een factuur betalen zal het gehele contributiebedrag over het lopende seizoen in rekening worden gebracht.

74x gelezen

Franky Moyson ook in seizoen 2022-2023 hoofdtrainer Slekker Boys

27 december 18:15  In zijn eerste jaar als hoofdtrainer heeft Franky met zijn enthousiaste en gedreven werkwijze al duidelijk zijn visitekaartje afgegeven. Door goede trainingen en wedstrijdvoorbereiding zorgt hij samen met Ton Köhlen dat de spelersgroep klaar is voor de strijd. Daarnaast toont Franky zijn betrokkenheid voor de gehele vereniging.meer »

138x gelezen

KNVB Corona nieuwsupdate – 14 december

21 december 16:00  Afgelopen dinsdag, 14 december, is er tijdens de Corona persconferentie bevestigd dat de huidige maatregelen tot 14 januari worden verlengd. De nieuwe Omikron variant zorgt daarnaast voor extra onrust. Hierdoor zijn er nog veel onzekerheden over wanneer de competities kunnen worden hervat. meer »

77x gelezen

Toernooi zondag 19 december afgelast

17 december 8:15  Wegens de nieuwe coronamaatregelen is het toernooi afgelast

159x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!