Sponsors

Home

Slekkerboys actief op sponsorkliks

12 juni 20:30  Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van Slekker Boys. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert de voetbalclub hier direct van! Wanneer je dus een product wil kopen, moet je allereerst naar de site van Sponsorkliks gaan. Vanuit hier kan je kiezen op welke website je het desbetreffende product wilt bestellen. Verder hoef je geen handelingen te verrichten. Het is dus een kleine moeite, maar het kan Slekker boys wel een mooi bedrag opleveren iedere maand. https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?&club=6920&cn=nl&ln=nl

58x gelezen

Informatie Sjang Slangen toernooi

7 juni 16:00  Zondag 13 juni vindt het jaarlijkse Sjang Slangen toernooi plaats. Hierbij zal om 13:00 een toernooi starten. Hierbij is het prettig als alle spelers om 12:45 op het veld zijn. Voor het toernooi zijn natuurlijk alle seniorenteams en het onder 17 team uitgenodigd.meer »

166x gelezen

Rico Zeegers komende 2 jaar bij MVV

7 juni 13:00  Oud Slekkerboys speler Rico Zeegers heeft afgelopen week een 2 jarig contract getekend bij MVV. meer »

78x gelezen

EK poule 2021

4 juni 14:45  Haal je glazen bal uit de kast en voorspel het EK. Deelname is voor ieder lid en persoon die graag mee wil doen. Inleg = €5,-meer »

230x gelezen

Programma Regio Cuo voor jeugdteams

1 juni 12:30  Het programma voor de eerste 2 weken voor de Regio Cup. meer »

111x gelezen

Regio Cup voor jeugdteams en verdere versoepelingen

30 mei 14:15  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen. Regiocup jeugd start op 5 juni De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers! We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag publiceren we het programma in Sportlink en de Voetbal.nl-app. Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams. Op www.knvb.nl/regiocup hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen over de KNVB Regiocup.meer »

97x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!