...
47'

5e klasse 2

10 februari 2019 10:00

Na een reeks afgelaste wedstrijden was het vandaag tijd om uit de winterslaap te komen. Gezien er een aantal dames een lang durende blessure hebben. Maken Sophie en Arwen ons team vandaag compleet.

Dürümstandigheden heeft Sophie zich aangeboden om de eerste helft te keepen. Op de buien en windkracht na was het een perfecte dag om te voetballen. We speelde vandaag op het kunstgras van EHC Hoensbroek. Na de warming up werd de opstelling bekend gemaakt en waren we klaar om naar buiten te gaan. De eerste 15 minuten werd er alleen op de helft van Heksenberg gevoetbald. Door druk te zetten en geen ruimte te geven. In de 17e minuut lukt het de tegenstander toch om langs ons te komen en de 1-0 te scoren. 6 minuten later was er het antwoord. Door een combinatie werd de bal breed gespeeld op Darnisha. Ze geeft een voorzet waaruit Maud de bal kan binnen koppen. In de rust werd besproken dat we feller in de duels moeten zijn en rustiger aan de bal. Nadat enkele shirt werden uitgewrongen en onze keepster ook uit de winterslaap was ontwaakt kon de tweede helft beginnen. Heksenberg wist al vroeg in de tweede helft de 2-1 te maken. We kwamen er niet meer uit waardoor we tegen ons zelf aan het voetballen waren. Heksenberg heeft nog een strafschop gemist waardoor de eindstand bij 2-1 bleef. Volgende week weer hard trainen en zondag nieuwe kansen thuis tegen De Leeuw VR1