Caesar Vr1- Slekkerboys Vr1

Met z’n allen vertrekken we om kwart voor 10 richting Brunssum, of toch niet?

Oeps, Darnisha vergeten. Foutje bedankt!

Er wordt besloten om in de warmloopshirtjes te voetballen, de tas wordt daarom ook niet meegenomen.

Helaas hadden wij niet gedacht aan de keeperstrui van Kim, en verschijnt ze met een geïmproviseerde trui op het veld.

Er wordt nog een teamfoto gemaakt als bedankje voor de wafelactie.  Ondanks de getrokken gezichten in verband met de felle zon komt er toch nog een mooie foto uit.

Om 11 wordt eindelijk afgetrapt. Het is meteen een flipperkast. Ballen komen niet aan, het zicht is slecht en de tegenstander wordt gelijk gevaarlijk. In de vierde minuut scoort Caesar 1-0.

En: citaat van de trainer: ‘We lopen al weer meteen achter de feiten aan.’ Het lijkt alsof we niet geleerd hebben van de goal want ons spel verbetert niet. En ja hoor, in de zevende minuut slaat Caesar weer toe. 2-0. De plastic duc-out moet er flink aan geloven, die krijgt een flink aantal slagen van de trainer.

De knop wordt omgezet, we gaan weer voetballen, die 2-0 doet pijn. Clarissa komt in het veld, die er achter goed opzit. Door een mooi uitgespeelde aanval brengt Maud de stand op 2-1. We zijn weer op de goede weg. Het voetbal wordt weer opgepakt en het spel wordt herpakt. Sanne maakt een mooie actie bij de zestien en wordt nagetrapt. De uitstekend fluitende scheidsrechter heeft dit goed gezien. Penalty.

Lyan, onze penaltykiller schiet de gelijkmaker in de hoek. We kunnen weer opnieuw beginnen.

Tijdens de rust wordt er met de nodige harde woorden gegooid. Er moet verbetering komen. Er moet hier overheen gelopen worden.

Met een goede moed komen we uit de kleedkamer. Klaar voor de tweede helft.

Meteen zijn we de betere van het veld er worden mooie combinaties gemaakt, de bal wordt goed rondgespeeld en we worden gevaarlijk voor de goal.

Dat resulteert in de 2-3 van Darnisha in de 67ste minuut. Loes krijgt een lelijke bal tegen haar gezicht en ze moet de wedstrijd staken. Maud komt er weer in en in de 75ste minuut maakt ze met een prachtige solo de 2-4. Wedstrijd gespeeld.

In de tweede helft laten we zien dat we van iedereen kunnen winnen, deze lijn moeten we doorzetten en dan kan het een fantastisch seizoen worden.

Iedereen heeft goed gespeeld en er kan met een lach naar het oktoberfeest gegaan worden maandagavond. Tot volgende week.