0 - 4

Sportclub Leeuwen veteranen zaterdag

Slekker Boys veteranen zaterdag Najaar 2018

20 oktober 2018 17:00

Met een ruime selectie begonnen we aan de wedstrijd tegen Spcl Leeuwen, die zich aardig versterkt hadden met een paar zaalvoetballers en een ons bekende spits van Rios. Leeuwen had het beste van het spel en kwam na 20 minuten op voorsprong na een diepe bal waarvan hun spits bekwaam profiteerde. Even later een prima voorzet van Hennie doch de kopbal van André ging rakelings over. De beslissing in de wedstrijd viel rond de rust. 5 Seceonde voor einde een onhoudbaar afstandschot van hun beste man op het middenveld 0 - 2. Direct na de rust onze grootste kans. Foutieve terugspeelbal van Leeuwen onderschept door Peter K doch de doelman redde bekwaam. Uit de tegenaanval viel de beslissing door hun spits 0 - 3. Daarna diverse kansen voor Leeuwen doch John hield zijn doel schoon. Tot 7 minuten voor tijd hun middenvelder er razendsnel vandoor ging, vanaf de achterlijn een prima voorzet gaf waaruit Danny Fermont zijn derde scoorde.
Conclusie : niet slecht gespeld doch de tegenstander was beter.