Slekker Boys veteranen zaterdag Najaar 2018

17 november 2018 17:00

Scheidsrechter

Rob Willemsen

Onder slecht kunstlicht werd om 17:00 uur begonnen aan de derby tegen Rios'31. Met 13 spelers maar helaas zonder onze nestor gaven we het eerste kwartie niets weg tot dat een speler van Rios aangetikt werd en er een stafschop gegeven werd. De ingeschoten bal kon echter door de doelman ernaast getikt worden. Er werd goed van achteruit opgebouwd en via een lange aanval via Hennie, Stefan en Frank werd Mark in stelling gebracht en met links scoorde hij vanuit de hoek 1 - 0. We hielden daarna goed stand, waardoor het zuur was dat 2 minuten voor de rust de tegentreffer viel doordat zij goed druk zetten op de achterhoede en de bal erin frommelden.
In de tweede helft wederom een gelijkopgaande wedstrijd met voor ons kansen via Mark en Chris. Kwartier voor tijd een botsing met de hoofden waardoor Frank P de strijd moest staken. Uit de daarop volgende aanval zagen wij Chris op de doelman afgaan echter er was een vlagsignaal. Door de commotie die daaruit ontstond vergaten we even het middenveld en plaatste Rios een goede counter. Een mooie steekpass en goede afronding 1 - 2.  Hier konden wij niets meer tegenover stellen en in de laatste 2 minuten nog 2 onnodige tegengoals en een geklatteerde overwinning voor Rios 1 - 4.
Na afloop werden we voor de laatste keer verzorgd door Miranda die ons trakteerde.
Miranda van harte bedankt voor je goede zorgen voor ons na afloop van de wedstrijden de afgelopen jaren van alle veteranen.