Datum

6 oktober 2018 16:00

Accommodatie

Onbekend

Het is 6 oktober 2018. Het is super lekker weer en we spelen tegen een onbekende tegenstander.

We wisten niet dat ze op kunstgras speelden. Het is daarom extra zuur dat Chris de rit van Heeze naar Spaubeek voor niets had afgelegd.

We speelden voor het eerst tegen Spaubeek en hadden dus geen idee hoe ze speelden en hoe sterk ze waren.

Het kunstgrasveld viel mee. Was wel wennen aan de snelheid van de bal. Maar gaande de eerste helft bleek dat beide teams goed aan elkaar gewaagd waren. Halverwege de eerste helft kregen we een corner. De bal kwam voor de voeten van Mark die verwoestend uithaalde. We kwamen weer op voorsprong.

Maar na een foutje kreeg een speler van Spaubeek de bal en ook hij haalde verwoestend uit. Weer in evenwicht. We kregen hierna diverse kansen. Maar door een paar kleine oneffenheden konden we deze niet verzilveren. Maar het goede is wel dat het iedere week weer iets beter gaat.

Een kleine fout bracht de bal in de voeten van een gevaarlijke speler van Spaubeek. Hij soleerde erg mooi door onze verdediging en scoorde beheerst. Ruststand 2-1! Weer achterstand.

Na de thee kwamen we via Roy weer op gelijke hoogte.

Hierna kregen we diverse kansen. Het was een leuke wedstrijd tegen een leuke gelijkwaardige tegenstander.

De tegenstander gaf gas en kwam op een 4-2 voorsprong. Gaf gas is eigenlijk niet helemaal waar want eigenlijk gaven wij gas maar kwamen zij op voorsprong.

Maar nu bleek dat we ook over veerkracht beschikten. Mark scoorde de 4-3. Prachtig begin van de Echter Kermis. We kregen kans na kans. Velen werden gemist. Tot de laatste aanval! Een mooie voorzet belandde op het hoofd van Ramon, die schitterend afrondde.  4-4 Einduitslag.

Het leuke wedstrijd tegen een leuke tegenstander!

Jammer dat Chris voor niets is afgereisd.