Scheidsrechter

Tjeu Vonk

Slekkerboys – Roosteren

Twee weken geleden nog zomerse temperaturen…  Hoe anders was het vanmiddag..

Koud. Guur! Hagel! Regen!  Kortom geen lekker weer.  Het begin van de wedstrijd heb ik door administratieve plichten helaas gemist. Maar in de eerste minuten scoorde Roosteren maar liefst 3 goals.. Man Man Man. Wat ging hier gebeuren..  Roosteren is een ontzettend leuke tegenstander.

Ze beschikken over veteranen die op een behoorlijk niveau gespeeld hebben maar ook over spelers die het eerste en het tweede net niet gehaald hebben en ook doorgaans in de onderafdeling actief waren.

Maar ze hadden ook de beschikking over een nieuweling en wat voor een. Het leek net alsof hij het balletje aan een touwtje had. We konden ondanks de inbreng van Frank niet veel tegenin brengen. We hopen wel dat Frank ook vaker of continue bij ons komt ballen!  In ieder geval super leuk dat hij meedeed. Onder barre omstandigheden voltrok zich de eerste helft. Roosteren scoorde nog 2 keer maar Stefan scoorde ook een fraaie goal.

Ook goed om te vermelden is dat we tegen Roosteren altijd op een heel plezierige manier spelen. Ze hebben de beschikking over net wat betere spelers maar er wordt altijd erg fair gespeeld.

Na de rust zagen we een sterker Slekkerboys. Diverse combinaties lukte. En we kregen kansen.

Na een poosje was het Henny die een combinatie opzette. Zeer mooi zich vrij liep en perfect werd bediend. Hij kapte zich subliem vrij en scoorde met rechts zeer beheerst.

Maar de vreugde en hoop was van korte duur toen hun spits het weer op zijn heupen kreeg en nog drie keer mooi scoorde. Roosteren scoorde daarnaast nog een keer en dus werd het 2-9.

Na afloop was het toch nog gezellig. Het spelletje was succesvol en helaas was de net aangekochte fles Scrobbeler voor de tegenstander. Hans won de prijs. En die werd ook soldaat gemaakt omdat ie lekker ijs en ijskoud was…

We keken ook nog even F1 waar we Max net de Pole zagen missen…