Vanmiddag stond eigenlijk de match tegen Swalmen op het menu. Gezien de sterke performance van de afgelopen weken waren we klaar voor deze opdracht. Helaas had Swalmen een personeel probleem waardoor de match niet doorging.

Jos vond op de app een andere tegenstander. Doenrade. Doonder.

Nog nooit tegen gespeeld maar het is toch leuk dat we konden spelen en toch weer een uurtje actief bezig te kunnen zijn.

Positieve ontwikkeling was het lage afmeldingspercentage. Met een goed gevulde bank gingen we van start.

De start was goed. Er werd prima samengespeeld en we kwamen regelmatig aan hun doel. Doenrade bleek een goed team te zijn. De eerste helft was een erg leuke wedstrijd om te zien. Ton verdedigde het doel. Dat deed ie best goed. Maar eerlijk is eerlijk Ton is geen keeper. Andre kan niet meer keepen en Ron werkt in 5 ploegendienst dus zal ook sporadisch kunnen spelen. We moeten dus naarstig op zoek naar een nieuwe keeper.

Doenrade werd niet echt gevaarlijk. Buiten wat losse flodders kwamen ze niet. Wij speelden goed samen en hadden de wedstrijd eigenlijk goed onder controle. We gingen rusten met een 0-1 voorsprong.

Dat is iets wat we niet zo vaak zien. Maar ja toen kwam de rust en de thee en wellicht zat een of andere substantie in de thee die ons niet zo goed lag. Ik vermoed dat Doenrade in de rust geen thee heeft genuttigd maar Rode Bietensap.

De tweede helft was het tegenovergestelde van de eerste helft. We begonnen nog goed en die kans had eigenlijk de 2-0 kunnen zijn. Maar wat gebeurde er door 2 persoonlijke fouten die leidde tot een 2-1 voorsprong van Doenrade knakte er bij ons iets in ons zelfvertrouwen. Alles wat fout kon gaan ging fout. Wet van Murphy in het kwadraat.

Enfin Doenrade scoorde 7 keer en wij geen een keer in de tweede helft.

Uitslag 7-1

Op naar de volgende week tegen Gronsveld. Nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen waar we hoop ik weer aan kunnen haken op ons niveau van Süsterseel…