...
82'

5e klasse 2

22 september 2019 10:00

Na een vriendschappelijk toernooi en 3 bekerwedstrijden was vandaag de start van de competitie.
Dit seizoen zijn er een aantal veranderingen binnen het team, een aantal speelsters zijn overgekomen vanuit het meiden team of een andere vereniging en een paar bekende gezichten zijn gestopt of voor langere tijd afwezig.
Helaas beginnen we ook deze competitie met een aantal blessures.

Vandaag dus de start van de competitie met de nieuwe shirts.
Vroeg op de dag werd er vertrokken naar Vijlen om daar om 10.00 u aan de wedstrijd te beginnen.
In de opstelling waren een aantal wijzigingen t.o.v de bekerwedstrijden.

De dames begonnen goed aan de wedstrijd wat na een aantal minuten spelen al resulteerde in een doelpunt van Kimberly, helaas werd dit doelpunt afgekeurd.
Een aantal minuten later kwamen de dames van de Slek wel op voorsprong door een eigen doelpunt: 0-1.
De fase hierna was slordiger, ballen kwamen minder goed aan en duels waren niet fel genoeg.
Halverwege de 1e helft werd de voorsprong vergroot naar 2.0 een doelpunt van Quinty op een mooi balletje van Kimberly.
Een aantal minuten later was het 3.0 na een doelpunt van Darnisha.
Deze stand was tevens te ruststand.

Na de rust waren er een aantal veranderingen binnen het team van de Slek.
Clarissa, Ellis en Kimberly hadden plaats gemaakt voor Linda T, Esmee en Verena, laatst genoemde mocht vandaag na jaar blessureleed haar comeback maken :)

De 2e helft was van mindere mate dan de 1e helft, het spel was onrustig en speelsters vonden elkaar en de combinaties niet meer goed.
Het team uit het zuiden merkte dit en kwam beter in de wedstrijd, dit resulteerde in een aantal doelpunten.
Er waren nog kansjes voor de Slekkerdames maar het net werd niet meer gevonden.
De eindstand was uiteindelijk 3-3.