Scheidsrechter

Hans Aben

Accommodatie

Onbekend

Na 2 weken geen wedstrijd gehad te hebben mochten we vandaag eindelijk weer voetballen.
Een onbekende naam maar zeker geen onbekende tegenstander
We wisten dat er een aantal spelers waren die we goed in de gaten moesten houden.
We starten de wedstrijd heel goed en zetten meteen druk op de tegenstander hierdoor was het in de 2e minuut al raak en stond het 1-0 voor de slek door een mooie voorzet van Loes die Kimberly kon intikken.
Het spel ging heen en weer maar dit gebeurde vooral midden op het veld en niet bij de doelgebieden.
In de 24e minuut was het woander forest die tot een uitbraak wist te komen en was het 1-1
Hierna bleven we druk zetten en dit resulteerde in een aantal doelpogingen voor de slek. In de 33e minuut was het Darnisha die vanaf de linker flank naar binnen kapte en de bal langs de keeper schoot.
3 minuten voor de rust was het helaas aan de andere kant raak en stond het 2-2 toen we gingen rusten.
Met een wissel op de rechterflank kwamen we het kleedlokaal uit en begonnen we weer te voetballen. Woander forest die druk aan het zetten was bij onze verdediging en dit resulteerde in de 62e minuut in een tegendoelpunt...
3 minuten later was het helaas weer raak en stond het 2-4.
2 minuten later werd Darnisha langs de lijn gestuurd door Anouk ze gaf de bal voor en Quinty tikte deze bal netjes in. 3-4!
De laatste 20 minuten moesten wij vooruit gaan voetballen en hierdoor vielen er gaten in de achterhoede. Helaas wist de snelle rechtsbuiten hier goed van te profiteren en hierdoor volgde de 3-5, 3-6 en de 3-7
Helaas zat het er vandaag alweer niet in en moeten we ons weer opladen voor volgende week uit tegen IVS/Caesar.