5e klasse 2

6 oktober 2019 10:00

Scheidsrechter

Hans Aben

Op een regenachtige kermiszondag had de KNVB eindelijk weer een wedstrijd voor ons geplant. Hoewel we vandaag een overvolle bankbezetting hadden was onze keepster "uber den grenze". Met minimi in de goal begonnen we aan een veelbelovende wedstrijd. Helaas kregen we na 5 minuten al een panalty omdat Ellis de bril  nog niet op had. Na een knappe keeperspoging helaas toch de eerste tegengoal. 0-1.
Het voetballen kregen we  er helaas niet in wat uiteindelijk resulteerde in een 2e, 3e en zelfs 4e tegengoal voor dat we aan de rust begonnen. Er moet iets veranderen want zo gingen we in iedergeval niet dichterbij een punt of 3 komen vandaag. Een aantal wissels verder begonnen we aan een tweede helft. Lengte in het doel, snelheid achterin en vooruit voetballen, daarmee moesten we doelpunten gaan maken. Na goed samenspel vanaf het middenveld wist Darnisha de bal rustig en gecontroleerd in de hoek te tikken. 1-4. De strijd was nog niet gestreden. Met nog ongeveer 35 minuten op de klok wist Arwen een sprintje langs de lijn om te zetten in een uitmuntende voorzet die Linda Thoolen in het doel wist te krijgen. 4-2. Na enige gerommel, maar met helaas geen welverdiende resultaten, wisten de meiden uit het verre zuiden de bal vlak voor het fluitsignaal nogmaals in het net te leggen.  Een eindstand van 5-2, op naar de volgende aan het einde van de maand...