0 - 4

Slekker Boys VR1 (zon)

5e klasse 2

24 november 2019 10:00

Even alle feitjes op een rij: Zondag 24 november, 10 uur beginnen, ST FC Geleen-Zuid, hun staan lager dan ons in de tabel en 14 gemotiveerde dames die willen winnen! Eindelijk eens een verslag uit de ogen van een keeper. We begonnen goed, oftewel ik had vrij weinig te doen. Binnen het eerste half uur viel het eerste doelpunt, woehoe! Daarna werd het een beetje chaotisch en kreeg de tegenstander toch wel een kansje op het doel, maar gelukkig was ik er en had ik een goede dag. Dus niets aan het handje. Na de rust pakten we het spel weer goed op, dus kon ik net als onze supporters van de wedstrijd genieten! Bij deze, bedankt dat jullie er altijd bij zijn! Helaas moest ook ons loesje van de zijlijn toekijken, hopelijk is ze aankomende zondag weer van de partij! Maar goed terug naar de wedstrijd, we kregen nog meerdere kansen. Quinty maakte in de 70e minuut de 0-2, vlak daarna in de 75e minuut maakte Arwen via Maud die een corner trapte de 0-3 en tot slot in de 89e minuut maakte Kimberly eindelijk de 0-4. Na gevoeld 6x (on)terecht afgefloten te worden op buitenspel. Iedereen was happy dat we de wedstrijd hadden gewonnen en ik dat ik de 0 heb kunnen houden. Toppie! Groetjes van Dora.