Slekker Boys VR1-Schimmert VR1: - Slekker Boys

Sponsors

Slekker Boys VR1-Schimmert VR1:

Slekker Boys VR1

3 - 2

Schimmert VR1 (zon)

17'
...
24'
...
Maud Hintzen (schot)
33'
Maud Hintzen (schot)
70'

Competitie

5e klasse 2

Datum

1 december 2019 10:00

Scheidsrechter

Hans Aben

Accommodatie

Onbekend

Wedstrijdverslag Slekker Boys VR1-Schimmert VR1:

Na 2 opeenvolgende uitwedstrijden mochten we vandaag weer op eigen veld spelen. Schimmert stond op het programma, een voor ons vrijwel onbekende naam. Met nog maar 4 (inmiddels 3) wedstrijden op de planning tot de winterstop was het behalen van 3 punten erg belangrijk.

Door wat afwezigen aan onze kant moest er wat geschoven worden met de opstelling, en dat werd prima opgelost. 1 grote aanpassing voor vandaag; door de afwezigheid van Kim, werd Linda Graus aangewezen als keepster.

Na een korte nacht stonden we vroeg op het veld, niet om te voetballen, maar voor het maken van een teamfoto. Nadat die genomen was begonnen we aan de warming-up, die ook wel nodig was met dit weer. Op de kou en het bevroren veld na, was het prima weer om te voetballen. Tijdens de warming-up konden we ‘meegenieten’ van de muziek van onze tegenstander, wat tot enige irritatie leidde bij enkele teamgenoten.

Na het fluitsignaal begonnen we sterk aan de bal, wat na enkele minuten omschakelde in rommelig voetbal. We kregen problemen met het houden van een mannetje, waar de tegenpartij gebruik van kon maken. Dit resulteerde in een 0-1 achterstand in de 17e minuut. Aan onze kant liep alles nog niet zoals het zou moeten lopen en ontstond er dan ook enige frustratie. Af en toe kwamen we voor de goal door leuke acties tussen Anouk en Loes, waar helaas geen gebruik van werd gemaakt. We merkten al vrij snel dat de tegenpartij een handje had van natrappen en het geven van knuffels. Door wat fysiek contact vanuit onze kant maakte een speelster van de tegenpartij een theatrale val waardoor we in de 24e minuut een vrije trap tegen kregen. Met een mooie trap richting het doel kwam Linda helaas net te kort. 0-2 was de stand. De wedstrijd leek al gespeeld te zijn en het vertrouwen begon dan ook langzaam te zakken, maar door een mooie actie van Maud in de 33e minuut werd het 1-2.

Tijdens de rust ontstond er wat frustratie over de manier van spelen en de stand van zaken. Echter na een korte peptalk van Paul gingen we weer met geheven hoofdjes het veld op.

De 2e helft was een hele andere helft. Het samenspel verliep beter, en iedereen wist wie ze moesten dekken. We creëerden veel meer kansen dan in de 1e helft, de Slek begon dan ook langzaam te domineren. Dit resulteerde in de 67e minuut tot de gelijkmaker door Kimberly. Het vertrouwen steeg, en we gaven alles om de overwinning over de streep te trekken. Het lukte ons steeds vaker tot het doel van de tegenpartij te komen en de goal was ook al bijna te ruiken. Dit bleek dan ook in de 70e minuut door een goal van Maud vanuit een mooie pass van Quinty.

Het stond 3-2, en met nog maar 20 minuten op de klok probeerden we alles te geven wat in ons zat; dat moest ook wel want Schimmert werd steeds feller. Een paar gevaarlijke kansen van de tegenpartij werden dan ook nipt onderschept door onze verdediging. Na een spannende laatste 5 minuten kwam uiteindelijk het verlossende eindsignaal.

Schimmert was een zeer gewaagde tegenstander, afgezien daarvan waren wij vandaag net iets beter. Ondanks een rommelige eerste helft, is er vandaag gevochten voor de overwinning, wat beloond is met 3 punten!

De Slekker Dames
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!