Datum

7 maart 2020 17:00

Accommodatie

Onbekend

Jos was weer druk bezig met het programma.  Steeds meer teams vallen af en dus is het lastig om tegenstanders te vinden. Na een extensieve training in de zaal waren de Boys er klaar voor.

Op het nippertje wist Jos een tegenstander te vinden die op de Slek spelen wilde. RKASV.  Asenray dacht ik. Maar dat was niet zo. Het was Amby Maastricht.  Pluvius gooide roet in in eten. Niet op de Slek. We moesten de lange weg naar het Zuiden maken. De zaal verliep vlekkeloos. Geen tekort aan mensen en we ontdekten nieuw talenten zoals MO.

Het begon zoals de eerste helft eindigde met de nodige afmeldingen.  Zaterdag was het weer super!~

Heerlijk voetbalweer. We speelden naast de Geusselt thuishaven van MVV.  Een van onze nieuwe talenten Ludy C woont er op steenworp afstand. Het is een fantastisch complex nieuw gebouwd dat Amby deelt met de Hockeyclub, Willem I en er is ook nog een scala aan zwembaden.  De autos stonden een km verder op geparkeerd. Hennie kwam op de fiets en we hadden nog hulp van Roland en diens schoonzoon.

Amby bleek de perfecte tegenstander voor ons te zijn. We speelden een puike partij.  Ondanks alles hadden we toch 4 wisselspelers. De wedstrijd begon hilarisch met de grens In de hoofdrol.

We kregen een aantal goede kansen maar we kwamen niet tot scoren. Rust bleef 0-0.

Na rust met een aantal veranderingen waren we veel sterker. Nog meer kansen en uiteindelijk scoorde Roy en Roland.

Na 70 minuten was de stand 0-2 voor ons.

We hebben de eerste overwinning in de pocket.

De overwinning werd  natuurlijk op gepaste wijze gevierd.