Datum

27 september 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Het was weer zondag ochtend en we mochten weer opstaan voor onze 2e competitie wedstrijd. Iets te vroeg op moeten staan want Darnisha was iets te enthousiast en had geen rekening gehouden dat oranje blauw iets dichterbij was dan een half uur rijden.

Onze tegenstander van vandaag: Oranje blauw een bekende tegenstander, terugkomend van de 4e klasse, een aantal spelers die weg zijn gegaan, snelle buitenspelers en een goed voetballende ploeg, dat wisten we allemaal van ze.

Toch besloot Paul om gewoon ons eigen spelletje te gaan voetballen, wel een beetje terugzakkend en niet teveel druk zetten maar voor derrest bleef alles hetzelfde.

De eerste 5 minuten waren we nog niet goed wakker en was het ook oranje blauw wat gevaarlijk voor het doel kwam, gelukkig voor ons maakte ze deze kansen niet af. Na 6 minuten werd Darnisha diep gestuurd langs de zijlijn en werd er een overtreding gemaakt op haar, de bal lag op het puntje van de 16 een prima plek voor een vrije trap, Darnisha schoot de bal erg hard op de keeper die vervolgens de bal los liet en de bal zomaar bij Graus in haar voeten belande hierbij dacht Graus aannamen en rust en ze schoot de bal in het net! 0-1 Slekkerboys!

Hierna ging Oranje blauw aanvallen en kwamen er een aantal gevaarlijke kansen uit maar Kim was uitstekend aan het keepen en hield deze ballen eruit.

Na 15 minuten kwam Paul met zijn eerste wissel, Oranje blauw had teveel snelheid en dat kreeg Linda Mam niet meer belopen dus kwam Claudia in het veld. In de tussentijd ging het balletje op en neer tussen de 2 doelen in.

15 minuten later besloot Paul ook de rechterzijde te gaan wisselen omdat de tegenstander toch sneller was dan Loes, hiervoor kwam Arwen in de plaats.

Tot aan de rust ging het spelletje eigenlijk op en neer en hadden wij een aantal kansen maar was het Oranje blauw wat het meest gevaarlijk was.

In de rust kregen we een peptalk van Paul en we moesten blijven voetballen en een tandje erbij doen in de verdediging. Allemaal onze eigen positie aanhouden en dan komt het allemaal goed.

In de 2e helft weer een wedstrijd wat vooral op het midden van het veld zich afspeelde en beide kanten werden kansen gecreërd en in de 70e minuut was het Oranje blauw wat wist te scoren maar... onze vlagster Zoe stak de vlag omhoog want het was buitenspel, de scheidsrechter liep naar haar toe om verhaal te halen en de goal werd afgekeurd! Nog steeds 0-1 voor de Slek!

5 minuten later was het Darnisha die een kans kreeg die echt in de goal zou moeten gaan maar helaas haalde de keeper hem eruit..

In de 80e minuut was het weer Darnisha wat een kans kreeg en deze ging er gelukkig wel in! 0-2 voor de slek!!!

De laatste 10 minuten was het voor ons alle ballen naar voren trappen en wachten op het eindsignaal, chantal vroeg nog voor een wissel want ze had geen kracht meer in haar benen, uiteindelijk heeft ze 2 minuten aan de kant gezeten en toen werd de wedstrijd afgefloten.

Met 3 punten gingen we terug naar de Slek!