Woander forest - elders bos

Zondagochtend in Merkelbeek. Het zonnetje begon te schijnen en de warming-up kon beginnen. De staf wist zich nog een kopje koffie te hosselen.

Claudia en Arwen gingen backen. Ze stonden allebei ijzersterk vandaag.

Maartje Maud en Dane begonnen op de gezelschapsbank.

Woander forest zette meteen druk. En kwam al aan het doel van de Slek. We zette de vrouwtjes neer en het gingen het balletje laten lopen met hier en daar mooi samenspel. De ballen kwamen niet in de voeten waardoor we balverlies leden. In de 22e minuut was het dan ook raak voor woander forest. 1-0

In de 26e minuut gooide Loes de bal in naar Darnisha waarna Darnisha hem voorlag op de goal en Mam de keeper het elders bos instuurde. 1-1!

Even later was het raak voor spitsje Rian. De bal rolde op zn sleks de goal in. 1-2. Tweety keek hem zo de goal in.

Maartje kwam in het veld en ging rechtshalf spelen.

Helaas was het in de 37e minuut weer raak voor de spits van Woander Forest. 2-2.

Net voor rust kregen we nog een penalty tegen. 3-2.

Spits van woander forest maakt er nog 4-2 van in de 45e minuut.

Graus Rian en Quinty begonnen de tweede helft op de bank. Arwen werd op de spits gezet. Haar taak was om haar uit te schakelen en dit heeft ze prima gedaan.

De tweede helft begon en een minuut later was het meteen raak voor Woander Forest. 5-2.. opletten geblazen dames!!!

Graus een beetje onwennig op de bank vonj het mer kloatzèk. Derde helft kinne we ze ouch al neet inmaken.

In de 53e minuut was het raak voor de Slek. Darnisha speelde de verdediging uit en schoot de bal in het doel. 5-3. Chapeau!

In de 70e minuut was het weer raak voor Darnisha met een afstandsschot. 5-4

Helaas 2 minuten later een glibbertje door de handen van Kim. Jammer 6-4.

Darnisha maakte nog een mooie goal in de laatste minuut na een vrije trap van Arwen. 6-5

Blijven vechten en een goede inzet, helaas geen punten mee naar de Slek vandaag. Darnisha heeft er wel drie geprikt. Kan ze weer erbij schrijven op haar scorebord. Hopelijk volgende keer weer.