2 - 5

FC Roerdalen JO9-2G

5e klasse 34

5 september 2020 8:45

Na een langzame start kwamen we in de eerste helft onnodig op achterstand door niet goed in positie te spelen. Met 0 - 4 gingen we de rust in. Met een goede dosis doping ( ranja ) werd de teller voor de tweede helft op 0 gezet. De tweede helft hebben we dan ook verdiend met 2 - 1 gewonnen ! Twee mooie goalen ! De schoten van Floris werden beloond met een mooi doelpunt en het doorzetten van Luuk C leverde ook een hele mooie goal op. Joep heeft het doel keurig verdedidg en menig afstandschot weten te keren. We hebben zelfs nog meer kansen gehad op goalen .