Armada – Slekker Boys - Slekker Boys

Sponsors

Armada – Slekker Boys

ST Armada/Obbicht VR1 (zon)

2 - 6

Slekker Boys VR1

Competitie

Vrouwen zondag, VR1, 5e klasse 3

Datum

20 maart 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag staat de belangrijke wedstrijd tegen Armada op het programma. Bij winst staan we derde. Die drie punten moeten dus mee naar de Slek.
We beginnen fanatiek aan de wedstrijd en we creëren diverse kansen.  Na ongeveer een kwartier spelen weten we de 0-1 te maken. Na een mooi afstandsschot van Sanne komt de bal via de lat bij Darnisha in de voeten.
We blijven druk zetten en voelen dat er veel meer te halen is deze wedstrijd. Na een half uur spelen verovert Kayleigh de bal op het middenveld. Lyan geeft een mooie voorzet op Darnisha die beheerst de 0-2 maakt. Ondanks de vele kansen is dit tevens de ruststand.

Na de rust vergeten we te voetballen. Na 10 minuten is het 2-2.  We zijn onrustig en vergeten te voetballen.  Gelukkig hebben we Manon, we sturen haar een paar keer diep en snel is het weer 2-4. De rust keert weer terug in ons team en we gaan weer voetballen. We weten zelf nog 2 keer te scoren.  Linda mam maakt via de tegenstander de 2-5 en Darnisha maakt de 2-6.
De drie punten gaan verdiend mee naar de Slek. Een prima wedstrijd waarbij Armada niet aan voetballen is toegekomen met uitzondering van de 10 minuten begin tweede helft. 

De Slekker dames 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!