VV Born JO9-1

5e klasse 34

19 september 2020 8:45

Slekker Boys JO9-1  - VV Born JO9-1 6-3
Wat een spannende pot! De eerste helft ging gelijk op met kansen over en weer. Luuk hield de bal ver van de goal. Met een paar klutsballen kwam Born toch op voorsprong en liep met 2 goals uit. Gelukkig wist Mike een mooie goal te maken. We hadden meer kansen, mede door goed doorzetten van Kalina kwamen we met goalen van Floris terug op 2-3. In de rust werd het strijdplan aangescherpt. De limonade deed ons goed. De start van de tweede helft was zoals we wilde zien: Floris schiet er gelijk een in. Het was nu 3-3 ...gelijk. En we waren alert! Telkens goed meeverdedigen door Puk en Sander, en met een paar SUPER reddingen van Joep bleef ons doel schoon. Dus het was aan de voorhoede om er nog een paar bij te schieten. En dat gebeurde. Verschillende schoten op goal van Mats en Gijs werden maar net gekeerd. Het was Floris die door de verdediging van Born heen wist te breken en binnen te schieten. Met 6-3 werd de kantine opgezocht en de wedstrijd werd nog even met een lekker zakje chips en limo na-besproken. Proficiat allemaal!