7 - 2

Slekker Boys JO9-1JM

5e klasse 34

26 september 2020 11:00

De wedstrijd begon goed. Met energieke aanvallen werd regelmatig de goal van Conventus opgezocht. Mike weet het doel te treffen met een rustige, lage bal die goed geplaats is βš½πŸ˜ƒ. Het staat 0-1 en het goede spel levert nog veel kansen op, in de eerste helft. Alle aanvallen bij elkaar, hadden we wel 6-7-8 goalen kunnen maken. De keeper van de tegenstander was echter erg goed met hoge ballen en wist onze schoten allemaal te keren.
Het begin van de tweede helft was dramatisch. De tegenstander had duidelijk de opdracht gekregen eerder te schieten. Wij stonden op afstand te verdedigen en gaven zo teveel gelegenheid om te schieten. Op het natte veld vloog de ene na de andere bal er dan ook in. Deze waren bijna niet te stoppen. Ook hadden ze ons spel door en wisten onze aanvallen eenvoudig te stoppen. Wij verzuimden om de vrije man aan te spelen. Zo stond het opeens 6-1. Na 10 min. hebben we Luuk C weer als "ausputzer" terug in gebracht en wisten we deze opmars te stoppen. Het was echter te laat om de wedstrijd te kantelen. Gijs, inmiddels doorgeschoven naar het middenveld, wist nog een eretreffer te maken door met een lage, droge knal in te schieten βš½πŸ‘πŸ». De einduitslag van 7-2 reflecteert niet het wedstrijdbeeld. Maar met een goede set van leermomenten keren we naar huis.