Sponsors

Slekker Boys JO 9-1 - FC Roerdalen JO 9-3 G

Slekker Boys JO9-1G

5 - 4

FC Roerdalen JO9-3G

Competitie

5e klasse 34

Datum

10 oktober 2020 8:45

Accommodatie

Sportpark Slekker Boys
Hoogstraat 25
6102 XR
Echt
tel. 0475-485417

Slekker Boys JO9-1 - Roerdalen JO9-3 (5-4)
Het was vroeg op zaterdag. De ochtenddauw lag nog onberoerd op het veld. De Slekker Boys waren op tijd verzameld en beginnen aan een goede warming-up. Nog even naar binnen (voor de bidons en) de wedstrijdbespreking. We beginnen anders dan we gewend zijn. Sander als laatste man en ook wat creatief op het middenveld om de speeltijd wat te balanceren in het team.
In het begin van de wedstrijd gaat het gelijk op. Tot aan de 6e minuut, waar de gasten ontdekken hoe ze het beste de verdediging van de Slek kunnen verrassen. Deze houdt goed stand, echter de afgeslagen ballen worden kundig van afstand ingeknald. Onhoudbaar voor de goed keepende Joep. Zo staat het bij de eerste pauze 0-2. Maar dat laten we niet op ons zitten. We creëren nog voor de rust, goede kansen. Mats (gelegenheids mid-mid) schiet op de paal. Het is Floris die 2x het doel weet te vinden. Echter lukt het ook aan de andere kant en staat Roerdalen met 2-4 voor, in de rust.
De tweede helft wordt gewisseld en tappen we uit een ander vaatje. Het team wordt in de bekende opstelling geplaatst en we zetten er samen de schouders onder. Mike, terug op de mid-mid plek weet samen met Floris het doel te vinden. Al snel staat het 3-4. Achterin zorgt Luuk C. ervoor dat de verdediging goed staat. Een enkel schot op goal weet Joep goed op te vangen.
Maar de tijd begint te dringen. In de laatste pauze worden de troepen aangespoord beter over te spelen en niet vergeten op goal te schieten! We hebben nog 2 goalen nodig voor een overwinning... Zo wordt de strijd aangegaan. Het wordt zowaar 4-4!! Juichend, maar ook geconcentreerd trekken we ons terug op eigen veld. Er zijn nog maar een paar min. te spelen. Met nog 10 sec. te gaan schiet Mike van ver op goal. We denken dat de bal via de paal weg springt, maar niets is minder waar. De bal kaatste via het tegengewicht van de goal terug het veld in. De spelers hebben het gezien en staan met de armen in de lucht. De aftrap hoeft niet meer genomen te worden. Blij wordt de kleedkamer opgezocht. De wedstrijd ging gelijk op, toch zijn we blij dat we net een goaltje meer hebben gemaakt.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!