Sponsors

Slekker Boys – SVE

Slekker Boys VE zaterdag

6 - 8

SVE veteranen zaterdag

Datum

26 september 2020 17:00

Accommodatie

Sportpark Slekker Boys
Hoogstraat 25
6102 XR
Echt
tel. 0475-485417

De Indian summer is voorbij. De laatste zomerdagen gingen voorbij. Corona begint weer zich meer en meer te tonen vooral in de grotere steden. De Oostenrijkse premier verbood t Apres Skieën..  Youp schreef weer een mooie column. En #ikdoenietmeermee werd gefileerd.

Daar waar we vorig jaar nog mannen tekort kwamen, zien we nu dat we ruim voldoende spelers hebben. SVE had prachtige nieuwe tenues. SVE is een geduchte tegenstander. Net zoals de meeste tegenstanders in de herfstcompetitie is deze tegenstander ook sterk.

Mark deed ook weer mee. Dat is altijd een goede zaak. We misten Jos als verdedigingsleider.

Die taak werd overgenomen door Stefan. Roy begon op de bank. Ik nam de vlag.

De beginfase ging goed op en neer.  Bij SVE deed ook een zekere Stef Bergmans mee. De jongeman kon niet alleen goed voetballen maar ook goed studeren. Hij stond in de belangstelling van Fortuna maar heeft gekozen om de stap niet te maken. Naast dat hij uiterst sportief is is hij ook nog geen veertig.

Stefan en Ton hadden de handen vol aan hem. Op een gegeven moment gingen we uit de organisatie spelen en we speelden zeer onnauwkeurig. Dat moet je niet doen bij een dergelijke tegenstander. En een foutje werd door een ontzettend snelle counter medogenloos afgestraft. Maar niet veel later zagen we dat we ook een zeer goede speler in ons midden hebben Mo. Hij soleerde door de verdeding en scoorde de gelijkmaker.

Ons spel was niet best.  Maar wat we nooit moeten doen is elkaar gaan uitlachen en kleineren als er een fout wordt gemaakt. Dit is helaas gebeurd en daardoor kwam een wissel en was de organisatie helemaal weg. Dat hebben we geweten.  SVE scoorde op vrij eenvoudige wijze de 1-5 russttand.

Zoals vorige week al gezien.  We spelen een goede en een slechte helft.

Zo geschiedde ook gisteren.

In de tweede helft zagen we een zeer goed Slek. Er werd prima samengespeeld. De rust kwam terug. Hoewel voor de goal in de eindfase ontbreekt die toch nog net iets te vaak. Stef werd niet meer zo veel bereikt. We gaven veel meer druk naar voren. De stomme lange onnodige bal naar voren werd niet gehanteerd. Resultaat door Mo en Mustafa kwamen we korter bij. Mark H scoorde erg mooi en Roy deed dat ook op een fantastische manier.  De mooiste werd gemaakt door Stefan die scoorde de gelijkmaker 6-6 uit een vrije trap.

Wat een spektakel. Er zat alles in spanning sensatie winnaarsmentaliteit ( Veterenanmatch) 

Slek was erg goed! Toch gingen de drie punten naar Einighausen.  Via een penalty en nog een geweldig mooie aanval over rechts werd de uitslag 6-8.

Onze keeper keepte goed. Oja de vlaggenier doet t niet omdat ie t zo leuk vindt. Afwisseling zou best leuk zijn al is het maar om mee te maken dat t niet altijd even makkelijk is zelfs in een veteranenteam.

Na afloop waren we met minder mensen dan normaal. Heel vervelend was dat Mark zijn beurs is verloren. Hopelijk vindt hij deze nog terug.

Uitslag 6-8 Scores Mo 2 keer, Mark H, Roy,Stefan, Mustafa 1 keer

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!