Peter Kitzen (intikker)
60'

3 oktober 2020 17:00

Vandaag niet zoveel spelers als de laatste tijd normaal aan het worden is maar gelukkig zijn onze vrienden paraat.

In de eerste helft een goed voetballend Slekker Boys team dat niets weggaf. Na 10 minuten afstandschot van Roy 0 - 1. Solo van Mo door de hele defensie echter de keeper kon nog in extrama redding brengen. 10 Minuten later toch succes voor Mo die zich mooi vrijspeelde en de bal in de verre hoek schoot. 0 - 2 Je kunt er aan wennen.

In de tweede helft een beter begin voor Spaubeek mede door dat wij de lange bal te vaak hanteerden en te weinig voetbalden. Corner voor Spaubeek, volley ingeschoten maar een mooie redding. 10 Minuten later ging hun spits op de solotour, Jos blokte hem bekwaam maar er zat nog een tweede Slekker man bij en 2 tegen 1 was een strafschop in de ogen van de scheidsrechter. Bekwaam benut 1 - 2. 5 Minuten later nog een kans voor Spaubeek maar gered en vanaf dat moment kwam Slekker Boys weer meer aan voetballen toe. Mooie voorzet van Roy en Peter K tikte goed binnen 1 - 3. Daarna besliste Roy zelf de wedstrijd met een mooi afstandschot naar 1 - 4, waarna de wedstrijd rustig uitgespeeld werd.

Waar gaat dat heen voor ons veteranenteam, nu we met de hulp van onze AZC spelers, zelfs in de lastige najaarsreeks al diverse wedstrijden gewonnen hebben en ook merendeels goed voetbal spelen, de bal lang in de ploeg kunnen houden, een solide verdediging hebben en het belangrijkste scoren op de goede momenten.

Wij zeggen kom dat eens zien, maar helaas zijn toeschouwers niet welkom, anders was er zeker op zaterdagavond een volle bak.

Ook mooi, Mark zijn beurs is weer bij zijn eigenaar.