Sponsors

RKHBS-Slekkerboys

RKHBS veteranen zaterdag

4 - 3

Slekker Boys VE zaterdag

Datum

5 september 2020 17:00

Accommodatie

Onbekend


5 september 2020 ongeveer een half jaar na onze eerste match hadden we onze tweede match de eerste van de najaarsreeks.

De vorige keer in Maastricht en deze keer in Heerlen.  Herkenbosch kreeg helaas onvoldoende spelers op de been.. Dus had Jos een tegenstander gezocht en gevonden.

Corona heeft gezorgd voor een bijzondere bizarre tijd. Had iemand ooit vermoedt dat een virus de hele wereld lam zou leggen. Ja mss een Marc van Ranst of een andere viroloog maar ik toch niet.

Tijdens onze zaalperiode konden we kennis maken met Mo. Mo is een bewoner van t AZC en kwam via Stefan bij ons terecht. Vandaag deed hij ook op t kunstgras mee.

Maar om er te komen was een hele belevenis.  Jos nam t voortouw en we dachten dat hij de weg wel wist. Hadden nu gezegd ( Ramon heeft dit ook gedaan btw) achter de Dili dan was t no problem geweest.  We zaten ooit in Hoensbroek en toen waren we onze koploper kwijt. 

De Navi maar aangezet en uiteindelijk via een mooie site seeing tour toch aangekomen. He He

Iedereen had t doel bereikt en dus konden we beginnen.  Mo had een aantal medebewoners meegenomen.  Senjay. Abede en Fahi  ( ik heb t zo goed mogelijk proberen te noteren.

We stonden er sterk op tegen een onbekende tegenstander. De tegenstander was wel eentje van formaat.  Na een poosje stond t al 2-0.  Maar na een doelpunt van mo en eentje van abede stond t weer gelijk.  Helaas niet voor lang.  Niet veel later stond t 4-2.  Dat was ook de ruststand.

Na de rust kregen we legio kansen.  Alleen Fahi wist een keer te scoren.

We kwamen niet verder dan 4-3. Maar we hadden gelijk moeten maken of winnen. 

Ons spel kenmerkte zich door veel onrust in t spel. Dat kan en moet beter.

Eerlijkheid gebied te zeggen dat we met onze “normale” bezetting een flink stuk aan de broek hadden gekregen. Maar nu doen we ook een beetje aan maatschappelijke verantwoording en zien we een win win situatie ontstaan.

Volgende week weer opnieuw hoewel we toch uitermate voorzichtig moeten zijn in deze tijden.

Leuk was ook dat Andre weer t doel verdedigde. Dat deed hij als vanouds uitstekend!

Uitslag 4-3

Score slek Mo, Abede en Fahi

 
What do you want to do ?
New mail
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!