6102XR
ECHT
tel. 0475-485417

We zijn vanmorgen vroeg begonnen. Het veld hadden we al snel klaar, waarna de puzzel voor de opstelling gelegd kon worden.
De wedstrijd begon wat rommelig en we gingen gelijk op tegen Zwentibold. We werden hier en daar fysiek opzij gezet door de gasten. Een paar keer kreeg Puk het te verduren en moest het spel stilgelegd worden. Maar wij hadden wel het betere van het spel. Verschillende schoten op goal gingen recht op de keeper af. Gijs, met zijn zuivere rechterbeen wist als eerste het doel te vinden. Daarna waren het de paarsen die Joep verschillende keren probeerden te passeren. Kundig hield hij het doel schoon. Na een mooie aanval over de flanken, wist Luuk Klesman de bal heel slim in de korte hoek erin te schieten. Zwentibold stroopte mouwen op en maakten gelijk. Plots stond het 2-2... gelukkig hadden we Quinn bij ons als spits. Zonder aarzeling schoot hij de bal binnen. De mooiste actie van de eerste helft was wel de aanval die volgens het boekje verliep: Gjjs met een pass over wel 30m bereikt Luuk K. op links. Hij gaat de man voorbij en zet voor. Zowel Quinn als Nealon komen zo in scoringspositie. Jammer dat de bal er nèt niet in ging. Zo gingen we met een kleine voorsprong de rust in.

De tweede helft komen we met een bijna volledige nieuwe ploeg het veld op. Allemaal nog fris en vol energie. Daar heeft de tegenstander geen antwoord op. Verschillende combinaties lopen vloeiend en zowel Floris als Nealon worden regelmatig in stelling gebracht. Er worden in no-time wel 7 goalen gemaakt. De ene nog mooier dan de andere. Nealon zelfs een geplaatste bal met links - top!. De aanvoer van ballen blijft onverminderd doorgaan. Mats weet Floris heel goed te vinden over links. Daar ontstaat een gouden duo. Kalina combineerd goed met Nealon waardoor veel kansen gecreëerd worden. Dit alles gevoed door het solide spel van Luuk Coonen. die het spel overziet en verdeeld. De eindstand van 15-2 is indrukwekkend!