Dr. Poelslaan 23 A
6133XE
SITTARD
tel. 046-4523950

Op 31 oktober stond de wedstrijd OVCS - Slekkerboys op het programma. Daar waar de Slekkerboys nog ongeslagen waren had OVCS tot op heden nog maar 1 wedstrijd gewonnen. Voor de Slekkerboys eindigde de laatste 2 wedstrijden in een gelijkspel dus al met al beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

Op het matige kunstgras klonk om 14.30u het eerste fluitsignaal. De Slekkerboys probeerde het spel te maken door vanuit achteren op te bouwen. Ook OVCS koos in eerste instantie voor de opbouw van achteruit, maar wisselde wel vaker af met de lange bal. Beide tactieken leverde echter aan beide kanten niet enorm veel kansen op. Ondanks het beperkt aantal kansen werd 1 kans wel door Alex verzilverd en gingen de Slekkerboys met 1-0 de rust in.
Na rust was het aan de Slekkerboys om deze 1-0 in ieder geval vast te houden. Maar omdat de inspeelpass niet altijd even accuraat was leverde dat in de 2de helft ook een kans op voor OVCS waaruit zij de 1-1 wisten te scoren.
In het vervolg van de wedstrijd waren beide teams opzoek naar de overwinning. OVCS kreeg een aantal kansen en ook Rik Penners was dichtbij de 2-1. Zijn lob over de doelman werd nog net voor de doellijn weggekaapt door een verdediger.
In de slotfase, waarbij beide teams ook te maken  kregen met de nodige vermoeidheid, bleek het geluk op de hand van OVCS te zijn toen de nummer 10 oog in oog kwam te staan met Sander en de bal nog net om Sander wist te krijgen. De slotseconden leverde enkel nog spanning op, maar geen doelpunten. De eindstand van 2-1 betekende tevens een einde aan de ongeslagen reeks van de Slekkerboys.