Sponsors

EVV JO10-2 - Slekkerboys JO10-1

EVV Echt JO10-2

4 - 1

Slekker Boys JO10-1

Competitie

2e klasse (4e fase) 19

Datum

19 maart 2022 9:00

Accommodatie

Sportpark In de Bandert
Sportpad 3
6101LJ
ECHT
tel. 0475-486065

Za 19 Maart 2022

Het is vroeg. Erg vroeg als we naar EVV afreizen. De meesten gaan rechtstreeks en staan bij aankomst al te popelen om het groen-witte shirt aan te trekken.
We mogen op het hoofdveld spelen en na een rustig warming-up, beginnen we aan de wedstrijd.

De toon wordt al in de eerste minuten gezet, flinke strijd om elke bal en vol ervoor gaan, is het motto voor vandaag. Dat lukt ons ook redelijk goed. We proberen het schot van EVV eruit te halen, maar kunnen niet voorkomen dat ze er eentje bij de goed keepende Joep binnen schieten. De strijd wordt op het middenveld gestreden. En we veroveren veel ballen. Ook kunnen we langs de lijn verschillende keren optrekken waarna Floris de keeper van EVV op de proef stelt. Die staat echter goed opgesteld.
Helaas zijn we niet scherp genoeg bij een bal die Joep goed uit het doel kaatst. De aanvallers uit Echt wel, en zijn vrij om binnen te schieten.
Even later zijn wij aan de beurt en weet Floris de bal kundig binnen te schieten. Top! Het staat 2-1 en we trekken gelijk op. Helaas, bij een bal die goed uit het doel wordt gekaatst, zijn we weer te laat. Zo gaan we met 3-1 de rust in.

We wisselen vandaag na elk kwart en zorgen dat zga iedereen net zoveel speeltijd krijgt. Zo kunnen we beter energie doseren, maar we missen de gretigheid om de duels te winnen. We laten ons op verschillende posities net wat te vaak "foppen" waardoor EVV veel gevaarlijker bij ons doel is dan andersom. Er wordt ook een mandekker (of twee-drie) op Floris gezet. Dat is een compliment aan Floris en ons want hij was gevaarlijk voor EVV. We weten niet goed gebruik te maken van de ruimtes die daardoor ontstaan. Al krijgen Luuk C en Gijs nog hele goede kansen om een goal te maken. We krijgen ook nog een paar corners waar we gevaarlijker mee kunnen zijn.
Met kleine aanpassingen, zoals samenspelen om de tegenstander te omzeilen, kunnen we nog meer kansen creëren. Nu lieper we ons vast in de duels. Eigenlijk is het in de tweede helft maar 1-0 geworden.  Best knap en daar had meer in gezeten, maar EVV had het betere van het spel en zijn de terechte winnaar... vandaag 😜
We hebben goed opgelet en zullen gaan trainen op duels, gretigheid, corners en samenspel. Dan gaan we ze de volgende keer vast pakken. 💚⚽
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!