Sponsors

Slekker Boys - Hulsberg

Slekker Boys VE zaterdag

4 - 6

Hulsberg Veteranen zaterdag

Datum

19 maart 2022 17:00

Accommodatie

Sportpark Slekker Boys
Hoogstraat 25
6102XR
ECHT
tel. 0475-485417

Vlak voor de wedstrijd tegen Hulsberg was een ontmoeting tussen 2 oude buren. Hennie Melk en de keeper van Hulsberg. Ze hadden vroeger samen gespeeld en geravot. Het was prachtig weer met een aardige bries. We konden genoeg spelers op de mat brengen. Als speelveld was het nieuwe kunstgrasveld gekozen.

We begonnen niet scherp aan de wedstrijd. Er werd slordig opgebouwd. Het is toch echt de bedoeling om de bal naar iemand te spelen van dezelfde kleur. Hulsberg speelt in Geel Rood en wij in Groen Wit dus eigenlijk zou dat duidelijk moeten zijn.

Hierdoor onstond ook de eerste tegengoal. Nr 12 was een zeer snelle handige speler die optimaal gebruik maakte van een fout van ons. Niet veel later scoorde Nr 11 een mooie goal. Meestal zijn de niet bedoelde goals de mooiste. De bal werd gevangen door de wind en dit liet de zeeer goed keepende Luca kansloos.

We gingen wat beter spelen maar het duurde toch een poosje voor dat het liep. Ondertussen scoorde Hulsberg ook nog de 0-3. Maar toen zagen we een ander Slekkerboys. Plotseling liep het veel beter. Het spelbeeld veranderde. Combinaties lukte. Passes gingen veel beter. Maar Hulsberg beschikte over een aantal sterke spelers dus het gevaar bleef loeren. Ondertussen werden we gevaarlijker en speelde we meer voor hun goal. Een van de aanvallen werd vakkundig afgerond door Frank A. Hoewel een paar puntjes waren die anders uitgelegd hadden kunnen worden bleef de stand 1-3 tot de rust.

We hadden helaas geen kantinebezetting en dus moesten we het doen met Spa Rood en Spa Blauw.

Maar dat was wellicht wel het wondermiddel. Daar waar dit doorgaans in de thee zit zat het nu in de normale flessen Spa Rood en Spa Blauw.

We begonnen de tweede helft sterker. Maar toch scoorde Hulsberg weer de eerste goals. Alhoewel ze bij de tweede hulp kregen van een speler van ons. We kwamen deze klap goed te boven. De passes kwamen aan. We kregen steeds meer ruimte en ook kansen. Zeer goede kansen. Het liep plotseling zeer goed. Frank P scoorde schitterend. 2-5. Echt een plaatje. Toen kwam Peter K. Hij was even gewisseld uitgerust. Had een goede voorbereiding gedaan door een Kennedymars oefening. Hij was scherp en hij werd uitstekend vrijgespeeld. Hij scoorde beheerst. Niet veel later was er weer een mooie aanval die scherp voorgezet werd door Mark. Peter scoorde heel mooi met het hoofd 4-5. Zou het dan? Ja die kans kwam Peter (ik) maakte een mooie loopactie. Werd uitstekend bediend door Theo W maar was net een ietsiepietsie te klein om af te ronden met het hoofd. Dat had de gelijkmaker kunnen zijn.

Helaas gebeurde in de laatste minuut wat je dan altijd ziet. Hulsberg scoorde de 4-6.

Dat was het dan ook. Een slecht begin leidde uiteindelijk tot verlies. Maar toch een mooie pot. Een leuke tegenstander. Die beschikte over een aantal erg goede en snelle spelers. We kwamen te laat in schwung. Maar we mogen zeer tevreden zijn. Luca bedankt voor het weer uithelpen door uitstekend te keepen.

Uitslag 4-6

Scoren Frank Augustin. Frank Pipping en 2 keer Peter Kitzen..

Hulsberg bleef nog lang nagenieten. In alles dus een fantastische tegenstander. Organisatorisch zijn er verbeterpunten voor de club. We zijn wel zaterdagveteranen en dus is het belangrijk dat we een bezetting hebben in de kantine. Voor de club levert dat in het weekend ook best wel wat op. Het is allemaal goed verlopen, maar ik hoop dat we dit net iets beter kunnen regelen bij de resterende thuiswedstrijden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!