Slekkerboys – Rood-Groen LVC 01 - Slekker Boys

Sponsors

Slekkerboys – Rood-Groen LVC 01

Slekker Boys VE zaterdag

0 - 1

Rood Groen LVC'01 Vaals veteranen zaterdag

Datum

14 mei 2022 17:00

Scheidsrechter

Tjeu Vonk

Accommodatie

Sportpark Slekker Boys
Hoogstraat 25
6102XR
ECHT
tel. 0475-485417

Het was een lekkere warme zaterdag en bij teams zagen we een daverende opkomst.

Wij net 11 met Lucca en de tegenstander had er ook net 11.

Egaal!  We konden ballen en dat is eigenlijk het allerbelangrijkste tenminste dat vind ik.

We speelden wederom op t kunstgras. Tjieu had weer de leiding maar vanwege de personele situatie kon geen van beide teams een hulp leiding in de vorm van een grensrechter leveren.

Beide teams gingen goed van start. In het midden van RG LVC stond Rick een handige speler.

We zagen een iets sterker RG LVC. Maar toch kwam het door een geluksschot dat ze op voorsprong kwamen. Het was een uitstekend schot maar de meeste keren leveren ze geen doelpunten op.

De mannen van RG LVC kwamen helemaal uit Lemiers. Tijdens en familieweekend liep ik langs het terrein en ik vroeg me af wat dit voor een club was. Op internet vond ik de gegevens en las dat ze ook een veteranenteam hadden dat met name de focus had liggen op gezelligheid. Zodoende kwam het contact en nu zijn we een keer in Lemiers geweest en zij zaterdag dus bij ons.

Na de rust hadden we de opstelling iets gefinetuned.

Toen zagen we toch dat we meer kansen kregen. We hadden met name het middenveld beter onder controle. Het waren geen kleine kansen die we kregen. Maar zij kregen er ook een aantal, die de door de weer sterk keepende Luca prima werden gestopt. 

Eigenlijk kregen wij de beste kansen. Een keer Pascal en de andere keer was ik het zelf. Ik denk dat het een goede zaak is als we als we komend jaar door gaan , geregeld wat trainen.  Om wat beslagener ten ijs te komen in zo’n situatie.

Maar het bleef 0-1 voor de mannen van Rood Groen LVC.

Na de wedstrijd was er een gezellige derde helft. We verloren ook nog de fles deze keer. De mannen bleven ook nog lekker lang zitten.

Uitslag 0-1

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!