6444KL
BRUNSSUM
tel. 045-5252030

Na een korte zomerstop zijn de dames van de slek begonnen met seizoen 22/23.

Zoals altijd starten wij met het bekerseizoen, en dit zijn voor ons ook de oefenwedstrijden om te kijken waar wij staan. Het nieuwe seizoen is begonnen met een nieuwe keepster en 2 nieuwe speelsters. Zoe heeft in het doel plaatsgenomen, Kirste en Arwen zijn bij de groep aangesloten.

De wedstrijd bestaat uit het inpassen van de nieuwe speelsters en het  bepalen van de plaats in net veld. Het is de eerste helft duidelijk nog wennen. Na 10 minuten krijgen wij al 2 tegendoelpunten te verwerken. Hierna herstellen wij ons en uit een hoekschop van Claudia scoort Arwen Burhenne de 1 tegen 2. Helaas wordt voor de rust weer tegengescoord, ruststand 3-1.

Na de rust zijn wij eindelijk gaan voetballen, beginnen de combinaties weer zichtbaar te worden en is er weer lijn in het spel, de kansen voor ons stapelen zich op. Vijf opgelegde kansen worden helaas niet verzilverd. En Ja, daarna krijg je de rekening gepresenteerd, de 4-1 wordt gescoord, alhoewel de bal nooit over de doellijn is geweest wordt deze treffer wel goedgekeurd door de scheidsrechter.

Eindstand 4-1, echter was in mijn ogen een gelijkspel terecht geweest. Het spel na rust geeft wel aanknopingspunten voor de volgende wedstrijd.