Scheidsrechter

RJ Golsteyn

Sportpark Slekker Boys

Slekker boys Vr1 – Keer Vr 2   1 – 3

Je hebt soms van die wedstrijden dat er gesproken wordt over competitievervalsing. Dit was weer zo een wedstrijd. Keer 2 was onze tegenstander, echter kwamen er veel onbekende speelsters op het veld. Wat bleek, minimaal 7 speelsters van het eerste elftal  ( keer 1 speelt 3de klasse) .

Meteen duidelijk dat dit van een ander kaliber was, maar ondanks dat hebben wij goed tegengas kunnen geven.

Met weer een debutant ( Kayleigh) en een mysterie gast ( zij die niet genoemd mag worden) op de bank beginnen wij aan de wedstrijd. Al gauw staan wij met 0-2 achter door communicatiefoutjes. Echter niet getreurd, ook wij zoeken de aanval en creëren ook enkele kansjes.

Het spel golft op en neer, en na 45 minuten fluit de scheids voor de benodigde rust. Kayleigh komt de tweede helft in het veld en laat meteen zien dat ze het voetbal en de inzet niet verleerd is.

Door een geweldig afstandsschot van de tegenstander komen wij op 0-3. Daarna zoeken wij de aanval. Zij die niet genoemd mag worden wordt via de zijkant weggestuurd en via een voorzet scoort Claudia de welverdiende 1-3. Daarna krijgen wij ook nog kansen op meer maar helaas wordt er niet meer gescoord.

Kayleigh komt in de wedstrijd nog in contact met de tegenstander en blijft even liggen op het kunstgras. Meteen duidelijk dat de wenkbrauw is opengesprongen. Bij de huisartsenpost krijgt zij 8 hechtingen en een blauw oog.

De wedstrijd wordt ook nog even stilgelegd door de scheids omdat de dames van de tegenstander denken dat ze alles mogen zeggen tegen de scheids. Na een onderonsje met de leiders en de scheids spelen wij de wedstrijd uit.

Helaas geen punten, echter moet ik een compliment geven aan de dames met hun optreden. Verliezen van een derde klasser is niet erg, wij hebben kansen genoeg gehad om zelfs langszij te komen. Nog 1 wedstrijd te gaan tegen Meersen.

Kayleigh veel beterschap en bedankt voor het meedoen. Zij die niet genoemd mag worden ook bedankt en tot volgend seizoen.