MAASTRICHT
tel. 043-3476926

30-04-2023

Leonidas Vr1 -  Slekker boys Vr1     0 - 0

Voor het eerst dit jaar een stralend zonnetje en een wedstrijd om 13.00 uur. Ja , jullie lezen het goed, midden op de dag. Wij verplaatsen ons richting Maastricht om tegen Leonidas te spelen in de wijk Wolder.

Vandaag zitten wij erg krap in de bezetting mede door blessures, werk en vakantie. Met 11,6 spelers gaan wij de strijd aan. Die 0,6 staat voor Linda Graus die al bijna 2 jaar niet meer gespeeld heeft en die 0,5 voor Dane vd Laar die ook al meer dan een half jaar niet meer gespeeld heeft. Maar dat mag de pret niet drukken.

Met een compleet nieuw middenveld starten wij de wedstrijd op een slecht bespeelbaar veld. Al gauw blijkt dat wij wel de betere ploeg zijn en proberen de tegenstander meteen onder druk te zetten. De spaarzame uitvallen van de tegenstander worden door onze goed staande verdediging meteen ontmanteld. Voorin creëren wij kleine kansjes.

Na 20 minuten valt Maud uit met een knieblessure en komt good old Graus het veld in om als spits te fungeren. Zij krijgt ook enige kleine kansjes echter worden deze niet omgezet in doelpunten.

Na de rust wordt het spel iets slordiger van beide kanten. Wij krijgen wel steeds meer de overhand en daaruit ook de kans om te scoren. Echter de lat , de paal , en de keeper  staan steeds in de weg.

De grootste kans krijgt Quinty maar ook zij faalt helaas voor het doel. In de 87 ste minuut valt Judith uit en komt Dane nog in het veld. Een minuut later krijgt zij nog de kans om te score te openen wat helaas niet lukt. Eindstand 0 – 0

Jammer maar helaas, wij doen ons weer tekort.. Volgende week weer opnieuw proberen.

p.s Quinty heeft tijdens een duel een vinger in het oog gekregen en mist nu een gedeelte van haar wimpers, dus als iemand wil doneren, graag.