HBC'09 veteranen zaterdag - Slekker Boys veteranen zaterdag - Slekker Boys

Sponsors

HBC'09 veteranen zaterdag - Slekker Boys veteranen zaterdag

HBC'09 veteranen zaterdag

-

Slekker Boys veteranen zaterdag

Datum

29 oktober 2022 17:00

Accommodatie

Onbekend

Het is einde oktober. Halloween. En de temperatuurmeter geeft 25 graden aan. Hoe bizar is dat.

Voor Jos en mij reden op het stalen ros richting Buchten te gaaa. Ouderwets en milieuvriendelijker kan je het echt niet hebben.

We hadden een sterke bezetting in de vorm van 14 spelers. Ramon had vooraf gepuzzeld en de strategie bepaald voor deze wedstrijd. Hennie was afwezig vandaag dus nam ik zijn plaats in. Vooraf hadden we afgesproken dat ik deze positie zou delen met Hans.

Frank had zijn zoon Nick meegenomen. En hij was het ook die ons op voorsprong zette. Het was een leuke op en neer gaande wedstrijd. Kansen kwamen er over en weer. Door een foute pass werd een aanval van hun ingeleid die leidde tot de gelijkmaker. Pascal dacht even dat zijn Marjo op het veld stond maar het was toch echt een speler van HBC die hij in het strafschopgebied iets te hardhandig naar de grond verwees. Scheids Mathei kon niets anders doen dan penalty fluiten. Onze keeper Eric kreeg goede aanwijzingen van Roger maar dat baatte helaas niet want hij dook in de goede hoek maar kwam net niet aan de bal.

Bij een fraaie aanval van ons met een splijtende pass op maat raakte Ronald helaas geblesseerd aan zijn enkel. Wellicht is hij de rest van het seizoen niet meer inzetbaar. Sterkte en een spoedig herstel gewenst Ronald!!

Dit was ook de ruststand.

Na de rust speelden we een goede partij waarin Nick weer scoorde. Dus het was 2-2. Maar lang konden we er niet van genieten. Want ze scoorde vrijwel meteen na een stevige solo die we hadden kunnen pareren de 3-2.  Toen scoorden ze nog 3 keer en zo werd de uitslag 5-2.  Mijn tegenstander scoorde de fraaiste goal. Een bal die we zagen uitgaan hield hij binnen en scoorde fenomenaal.

Op zich toch wel lekker gespeeld alhoewel de uitslag dit niet doet vermoeden. Na de wedstrijd werden we getrakteerd door Nico. Jos en ik bleven nog wat langer om moe maar voldaan terug te fietsen naar Echt.

Uitslag 5-2

Score Nick T. 2 keer

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!