6181JG
ELSLOO LB
tel. 046-4234725

Wedstrijd Haslou Jo17-2 tegen Slekkerboys Jo17

Na de winterstop en het slechte weer van de afgelopen tijd was het dan eindelijk zover dat we weer een wedstrijd mochten spelen. Met 12 spelers en één gastspeler vertrokken we om 13.00 uur richting Elsloo.

Na een warming up onder leiding van Jos en Wim, konden we dan in een lekker zonnetje beginnen aan de wedstrijd. Na de aftrap voor ons blijken we toch nog niet helemaal wakker te zijn om 14.00 uur en scoort Haslou helaas al binnen 2 minuten. We moesten er nog even inkomen en nadat een van de trainers vroeg of we wakker waren kwam er dan ook van Ryan een schot op goal, helaas deze ging naast. Na 10 minuten begonnen we wat meer druk te zetten naar voren en daar kwam dan ook een kans voor Stan uit, jammer genoeg werd die nog niet benut. Toen kwam er gevaar van uit de kant van Haslou, maar weet Dinand deze te blokken met een prachtige sliding. Door de druk op de bal weet Haslou ook niet echt aan voetballen toe te komen. Haslou kreeg nog een corner maar deze werd gered door onze keeper Tjaard. Opnieuw kregen we een kans door een mooie opbouw tussen Che, Stef en Dinand, via Luc op het middenveld naar Stan, helaas ging deze over. In de 24ste minuut krijgt Jairo een vrije trap net buiten de 16, Ryan neemt deze, met genoeg ruimte langs de muur gaat deze mooi in het net van Haslou. 1-1. Het vertrouwen groeit en in de 33ste minuut maakt Ryan dan ook de 1-2 met een assist van Stan. Ff verslapte we en maakt Haslou in de 37ste minuut de 2-2.

Rust met een bekertje ranja. En een peptalk van Wim en Jos maken we ons klaar voor de tweede helft, helaas moet Luc eerder weg en neemt onze gastspeler Tjesta het even over.

Na rust lijken we toch weer even er in te moeten komen en scoort Haslou na 5 minuten alweer de 3-2. Er werd niet meer zoveel druk gezet en er kwamen meer ruimtes voor Haslou om te voetballen. Het lijkt wel of we conditioneel nog niet helemaal zijn waar we moeten zijn waardoor we minder gingen lopen en lange ballen gingen geven en de ballen niet meer controleerde. Ondanks dat kwamen er nog een paar leuke combinaties uit, maar die belanden helaas niet in het netje. Ook de schoten van afstand lukte niet . Haslou krijgt nog een corner die Tjaard hard weet weg te boksen. Een speler van Haslou dacht dat we aan het handballen waren, maar tot onze grote verbazing kregen we de vrije trap tegen. Helaas werd Yvo 5 minuten voor het einde nog vervelend geraakt op zijn enkel waardoor hij niet meer verder kon.