VV Zwentibold JO9-1 - Slekker Boys JO9-1JM

6141AV
LIMBRICHT
tel. 046-4263678

VV Zwentibold JO9 - Slekker Boys JO9

Tis weer zoaterdig, we stinge om kwart veur 9 met zien alle op de Slek kloar om te vertrekken noa VV Zwentibold, zelfs akram waar optied. Det koos allein mer veul goods beteikenen! Aug waar hut heerlijk wear om te voetballen. Wat willen we nog meer.

We begoste de wedstrijd good, we speelde good rondj en kregen kansen. Maar de teagestenjer waar net zo good, aug hun creëerde veul kansen. We gingen de pauze in met 0-0 geliekspel. Tijdens de bespreking aafgesproake det we vanaaf noe gaas ginge geave. Zo gezag zo gedoan. Isa scoorde de eerste goal. Lucas kreeg hut veur elkaar om un hattrick in 4 minuten tied te maken, wo noa nog un sjun geulke volgde. Hut sting ongertussen 0-5. De teagstenjer wis hut neet meer, ze scoorde doarom nog un eigen goal veur os, maar aug veur zichzelf. De aafsloetende goal werd gemaakt door Isa. Eindstand 1-7. Complimenten veur het spel vandaag, we hubbe super gespeeld. Volgende weak stuit Conventus op de planning!⚽️🐌