6102XR
ECHT
tel. 0475-485417

Slekker Boys JO9 - SV Argo JO9

Eindelijk mochten we weer voetballen! En deze keer speelde weer ozze wedstrijd teage SV Argo JO9. ‘T woar vreug, héél vreug in de ochtend. De oajers hajje hun koffie nog neet gehoald in de kantine en de kinjer woare al aan het wermloupe. Noa het 1e fluitsignaal (ofja fluitsignaal… de heisse stum van Anouk waat 3,2,1 probeerde te sjreeuwen) kwaam al metein een kans veur Jort dea de bal netjes tussen de 2 poale sjoot. Doa bleef het den oug waal bie de eerste 10 minuut. Vandaag waren we precies mit 6 spelers, det beteikend gein wissels. IN het veld kint dr den waal gewisseld weare. Dit gebeurde oug, Sebb kwaam in de spits positie en Hugo op het middenveld. Akram scoorde de 2-0. Sebb kwaam aan het begin van de wedstrijd noa os toe. Hea had een aafsproak: als ik vandaag scoor gaan we morgen naar MacDonalds!! En jaaaa hoor, Sebb scoorde de 3-0. We hoape det de kipnuggets noe extra good smaken🍟
Nog net veur de rust wearde de 4-0 gescoord.
Onder het genot van ranja kregen de spelers ozze complimenten. Maar weer hajje dr vertroewe in det dr veul meer inzoot.
De volgende 10 minuten mot gr neet te vaak knipperen mit uch ogen want het kan zomaar zeen det gr een goal mist… 5,6,7,8-0!!! Deze mooie doelpunten wearde gemaakt door Jort. Ongertussen wearde onnog eens gescoord in os eigen doel door de teagestanders. Isa scoorde een mooie 9-1. De teagestander kreeg nog een kans die ze dan oug good gepakt hubbe 9-2. Isa woar het hie neet zo mit ins en vonj det dr nog waal een 10e goal gemaakt mocht weare door os. Eindstand 10-2⚽️