ECHT
tel. 0475-485417

Verslag Slekker Boys Vets

Vandaag mijn tweede wedstrijd in de voorjaarsreeks tegen de Vets uit Born.

Het weer zat niet mee maar voetballen ging door op het kunstgras. We hadden twee reserves en Jos die nog uit Den Bosch zou komen. De wedstrijd ging gelijk op en er waren wat kleine kansjes over en weer. De keepers waren de baas, een vrije trap werd uit het kruis via de lat getikt en Luca hield een laag schot mooi uit de hoek. Uit het niets viel de 1-0 uit een corner. Frank of een Born speler kreeg de bal tegen zich aan en kassa.

Niet veel later viel weer uit een corner de 1-1. Door de wind waaide de bal naar onze tweede paal waardoor het kale kopje van een aanvaller scoorde. We werden getrakteerd op een buitje en met natte haartjes ( niet allemaal) gingen we de thee opzoeken.

Na de rust werden we wat sterker en speelden we meer op hun helft. Echter, na een bal op hun spits, die, zoals de Fransen vrijdagavond scoorden, de bal miste, stond hun buitenspeler vrij voor onze goal. 1-2.

Het zag er donker uit voor ons maar dit kwam vooral door het weer. Na een paar wissels scoorde Eric zeer fraai in de boven hoek 2-2 en het zag er naar uit dat we konden gaan winnen. Helaas dacht de God van de donder en bliksem hier anders over. Met nog ong. 15 minuutjes te spelen werd het te gevaarlijk. Dus eindstand bleef 2-2.

Jos was intussen gearriveerd en stond klaar in het kleedlokaal in zijn voetbalkloffie om naar het veld te komen maar wij waren eerder binnen dan hij buiten. Zo doende bleef het bij een verkleedpartijtje.