Vrouwen zondag, VR1, 5e klasse 3

18 september 2016 10:00

Scheidsrechter

Aries Haest

Na een welverdiende zomerstop en 3 bekerwedstrijden begon voor de Slekkerdames de competitie. Met een paar onbekende en (oud-)bekende gezichten in en naast het veld begonnen we aan de wedstrijd. We waren nog maar net begonnen of de slekkerdames moesten al voor de 1e keer wisselen, Dané moest met een schouderblessure het veld verlaten en Demi kwam in de ploeg.  Even was het zoeken naar het spel maar al vlug lieten de dames van de Slek zien dat ze goed konden voetballen. Er werden mooie combinaties gemaakt en dit leidde tot een groot aantal kansen, het vizier van de Slekkerdames was echter nog niet goed scherpgesteld want veel ballen waren makkelijk te pakken voor de keepster van Belfeldia.

Na 25 minuten spelen was het Maud die de 1-0 op het scorebord zette.

Na dit doelpunt bleven de dames voetballen en er kwamen een aantal kansen om de score uit te breiden maar het net werd niet gevonden. Tijdens de rust werden de puntjes op de i gezet en er werd nog eens op gehamerd dat de kansen die kwamen echt moesten worden omgezet in doelpunten.

Dit lieten de dames niet aan zich voorbij gaan en binnen 2 minuten na rust was het wederom Maud die scoorde (2-0). De dames bleven doorjagen om de score te verhogen maar dit wilde nog niet lukken. Halverwege de 2e helft wisten de dames uit Belfeld te scoren waardoor de marge nog maar 1 was. Gelukkig was het even later Melissa die de bal over de doellijn wist te werken (3-0).

Gezien het spelbeeld was het duidelijk dat de 3 punten op de Slek zouden blijven, de Slekker verdediging speelde een puike partij waardoor de dames uit Belfeld niet meer tot score kwamen.  Voor de Slekker dames waren er nog een paar kansjes maar deze werden niet meer verzilverd.