80'
Maud Hintzen (schot)

Vrouwen zondag, VR1, 5e klasse 3

16 oktober 2016 10:30

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen RKHSV op het programma. Maar voor dit kregen we van onze jarige keeper Valerie nog een klei presentie. Bedankt Valerie.

We hebben hier de afgelopen jaren altijd veel moeite gehad en nog nooit gewonnen op dit veld. Het veld is zoals gewoonlijk hier erg slecht en zwaar.

Er waren over en weer opstootjes op en naast het veld, maar onze instelling was niks van aantrekken en doorvoetballen. Dat leidde in minuut 11 over 11 tot het eerste doelpunt van onze speedy nummer 11 Quinty. Lang konden we niet genieten van onze verdiende voorsprong. Want al snel werd vanuit buitenspel positie de 1-1 gescoord.

In de tweede helft zetten we goed druk op de tegenstander en hadden we het gevoel dat we deze keer ook de punten mee naar de Slek mee zouden terugnemen.

Na een slechtte uittrap van de RKHSV doelvrouw vangt Kayleigh de bal op en schoot deze hard in de linkerhoek 1-2. Opnieuw na een mooie sprint van Kayleigh langs de linkerkant komt de bal terecht bij Maud die de bal beheerst onder de keeper doorschuift 1-3.

4 Minuten voor tijd komt Elise hard in aanraking met de spits van RKHSV en blijft geblesseerd liggen. De ambulance neemt haar mee naar het ziekenhuis, waar blijkt dat ze haar scheenbeen gebroken heeft. We wensen onze aanvoerder heel veel beterschap toe!

Een zwart randje aan onze overwinning maar de drie punten zijn voor ons.

Jikke, Quinty en Nina bedankt weer voor het uithelpen.