Vrouwen zondag, VR1, 5e klasse 3

30 april 2017 9:30

Op een hele vroege zondag morgen vertrokken de Slekkerdames richting Beesel.
Vandaag was Elise onze grensrechter.
Na de warming up volgdende wedstrijdbespreking, er werd aangegeven dat Bieslo een goed voetballende ploeg had en dat we veel op doel moesten schieten.
Na het begin signaal werd snel duidelijk dat de dames van de Slek niet aan het vroege tijdstip gewend waren.
Nog zoekende naar de juiste positie kregen we al meteen de 1-0 om de oren.
Er werd hier en daar wat geschoven in het veld maar het bleef erg rommelig.
Gelukkig was het een paar minuutjes later Darnisha die middels een afstandsschot de score op gelijke hoogte bracht (1-1).
Bieslo kreeg veel ruimte en bleef voor gevaar zorgen.
Kayleigh kwam in het veld en niet veel later scoorde zij via een afstandsschot (1-2).
De Beeselse dames waren niet onder de indruk en wisten even later weer de score op gelijke hoogte te zetten (2-2).
Weer werden er een aantal wisselingen gedaan bij de Slek om zo te proberen de dames van Bieslo af te stoppen, dit lukte vrij aardig.
Er volgden een aantal kansjes en na een half gekeerd schot van Kayleigh wist Loes ons wederom op voorsprong te zetten (2-3).
Een paar minuutjes later volgt een corner van Loes, de bal wordt niet goed weggewerkt en komt bij Kayleigh die de bal keihard in het dak van het doel schiet (2-4).
Tijd voor de thee.....
Na de rust zijn er een paar wissels, Maud staat pas een paar minuutjes in het veld en weet 2 keer binnen 3 minuten via een solo te scoren (2-5 en 2-6).
Even later was het Anouk die met een zeer fraai afstandsschot de score verhoogd (2-7).
Wat daarna volgde was een op en neer gaande wedstrijd met een aantal kansjes voor beide teams.
Bieslo wordt nog een paar keer gevaarlijk en weet nog scoren (3-7).
Met een ruime (geflatteerde) overwinning konden de Slekkerdames de 3 punten meenemen.
Weliswaar een groot verschil in doelpunten maar de komende weken zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden...