Mannen zondag, 1, 5e klasse C

30 oktober 2016 14:30

Scheidsrechter

Martens, S.N.M.G.

Op deze mooie zondagmiddag in Guttecoven speelt Slekker Boys zijn wedstrijd na een pijnlijke nederlaag tegen IVS . Dus de Blekker Boys  moest zich herstellen tegen GVCG.
De mannen van Slekker Boys begonnen met de aftrap doch het begin was voor GVCG  die een paar kansen hadden.  Daar na begonnen de Slekker Boys te voetballen en creërden ook wat kansen vanaf de zijkanten via Max vogels en Rik Penders. Ook had Dennis Dormans nog aantal mogelijkheden om te scoren. De keeper van GVCG had wat  geluk  .

rustand 0-0

Na rust kwam Slekker Boys sterk uit de kleedkamer. De mannen van GVCG hadden niks meer te vertellen . In de  50e minuut kwam Alex  Dedrog met een wereldpass  op Dennis Dormans die de 1-0 maakte. Daarna had Slekker Boys het betere van het spel en kwamen ze aantal keren weer door via de zijkanten. Rond de 60e minuut was Luuk Verfurth trefzeker na een mooie aanname  en mooie schot. Toen begon  Slekker Boys iets te verslappen. Ze waren wel nog trefzeker  door Maico Gerrits die zijn debuut maakte maar helaas werd de treffer afgekeurd door buitenspel. In de  laatste fase van de wedstrijd begon GVCG te drukken en maakte ook de 1-2   . Vijf minuten voor tijd kwam de 2-2 door  balverlies van Slekker Boys .In de 90e minuut kreeg Slekker Boys een corner die in de 16 meter bij Dennis Dormans in de voeten kwam en hij schoot hem hard binnen. De scheidsrechter fluit  de wedstrijd af.  Iedereen die Slekker Boys een warm hart toe draagt was erg tevreden met het resultaat .De trainer was ook tevreden over het resultaat en het spel.