Limbricht 1 – Slekker Boys 1 - Slekker Boys

Sponsors

Limbricht 1 – Slekker Boys 1

Limbricht 1 (zon)

5 - 2

Slekker Boys 1 (zon)

... (schot)
16'
27'
... (schot)
38'
45'
Loek Janssen (schot)
Assist: Hugo Cloudt
... (schot)
49'
... (schot)
51'
... (schot)
70'

Competitie

Mannen zondag, 1, 5e klasse C

Datum

7 mei 2017 14:30

Scheidsrechter

Benyahya, A.

Accommodatie

Onbekend

Op zondag 7 mei 2017 moest het gebeuren: Feyenoord zou kampioen worden en de Slekker Boys zouden de laatste strohalm pakken op weg naar de nacompetitie. Helaas voor beide supportersscharen eindigde deze zondagmiddag in een deceptie. Feyenoord werd geen kampioen en de beschrijving van het teleurstellende resultaat in Limbricht volgt hieronder. 

Vrijdagavond werd door de trainers duidelijk gemaakt dat er nog twee belangrijke wedstrijden op het programma stonden en dat Limbricht daar de eerste van zou zijn. De Boys moesten er alles aan doen om een overwinning uit het vuur te slepen. Toen er zondagmiddag een aantal spelers met “kleine oogjes” de kantine binnenkwamen, was het duidelijk dat niet iedereen de boodschap begrepen had. Tijdens de bespreking werd nogmaals aangehaald dat we nog ergens om speelden en dat de nacompetitie halen echt mogelijk was. 

Toen de wedstrijd begon was het meteen duidelijk dat Limbricht, dat nergens meer om speelde, er niet met de pet naar zou gooien. Ze kwamen een aantal keer gevaarlijk door en dit resulteerde na een klein kwartier spelen, na miscommunicatie tussen keeper en verdediger, in een 1-0 voorsprong. Na een half uur spelen kwamen de Boys echter op gelijke hoogte door een doelpunt van de topscoorder Dennis Dormans. Vlak daarna kreeg diezelfde Dennis Dormans een kans op de 1-2, maar raakte hij jammer genoeg de lat. Enkele minuten later viel het doelpunt aan de andere kant, Rutger Wever kwam,doordat hij zijn linkerbeen alleen gebruikt om te lopen, net te kort om de bal van de lijn te halen. Vlak voor de thee maakte Loek Janssen uit “de kluts” toch nog de 2-2 en gingen de groenwitte met een goed gevoel de rust in. De wedstrijd ging namelijk gelijk op en alles was nog mogelijk. 

Na de rust viel eigenlijk meteen de droom van de Boys in duigen. Het stond binnen 10 minuten 3-2 en 4-2 en eigenlijk was de wedstrijd toen gelopen. Er kwamen nog wel wat kansen voor beide teams, maar voor Limbricht hoefde het niet meer en bij de jongens van de Slek ontbrak het geloof. Dit geloof viel helemaal weg toen ook de 5-2 tegen de touwen werd getikt. De wedstrijd werd daarna uitgespeeld zonder dat er nog spraakmakende dingen gebeurde en toen de scheidsrechter uiteindelijk affloot had iedereen er vrede mee. 

De nacompetitie wordt dit jaar dus niet gehaald zodat volgende week de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen MBC’13 gespeeld zal worden. Hopelijk kan hier het seizoen samen met de supporters op een mooie manier worden afgesloten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!