3 - 0

Slekker Boys 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse C

29 oktober 2017 14:30

Op een herfstachtige zondagmiddag stond er ‘’oppe Boesj’’ een heuse kelderkraker in de vijfde klasse C op het programma namelijk Conventus’03 tegen Slekker Boys. Beide ploegen waren voorafgaand aan de wedstrijd terug te vinden in de onderste regionen van de ranglijst namelijk op plek 13 en 14. Waar de thuisploeg al een wedstrijd had weten te winnen daar waren de Slekker Boys nog steeds op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. Aangezien de ploeg van de Slek de vorige ontmoeting op het ALS-toernooi eenvoudig had weten te winnen, ging men dan ook vol goede moed op weg naar Koningsbosch.

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat de Slekker Boys voor niets minder dan een overwinning waren gekomen. De thuisploeg werd onder druk gezet en kon daardoor niets meer doen dan de lange bal spelen. Deze waren echter eenvoudig te verdedigen door de defensie van de Slekker Boys en verder dan een paar vrije trappen en hoekshoppen kwam Conventus in de eerste helft dan ook niet. Aan de andere kant wisten de aanvallers van de Slek meerdere keren gevaar te stichten en het de keeper van de tegenpartij moeilijk te maken. Echter ondanks enkele goede kansen wist geen van beide ploegen een doelpunt te maken in de eerste helft en gingen de ploegen met een 0-0 tussenstand de rust in.

Het eerste kwartier na de theepauze veranderde er weinig aan het spelbeeld en waren de Slekker Boys het gevaarlijkst. Maar nadat Conventus’03 door een gemakkelijk gegeven strafschop de 1-0 had gemaakt, probeerde de ploeg van de Slek het nog wel maar deze tegenslag zouden ze niet meer te boven komen. In het laatste kwartier wist Conventus’03 namelijk ook nog de 2-0 en de 3-0 te maken. Deze verliespartij betekent dat Slekker Boys nog steeds de hekkensluiter is en op één punt blijft staan.

Komende zondag is alweer een nieuwe kans op een overwinning als de buren van Susterse Boys op bezoek komen op de Slek. Wij hopen als ploeg dat de supporters ondanks de mindere resultaten van de laatste weken zondag toch weer massaal naar het sportpark komen en ons steunen op weg naar de eerste overwinning.

Overigens is ondergetekende voor zijn studie nog op zoek naar mensen die een korte enquête willen invullen. Het enige wat je hiervoor hoeft is op de onderstaande link te klikken of deze in te voeren op de internetpagina.