4 - 0

Slekker Boys 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse C

25 maart 2018 14:30

Op zondag 26 maart werd er weer gevoetbald onder het genot van een lekker warm zonnetje, ditmaal stond Vesta op het programma. Waar voor de winterstop verloren werd met 3-5 zouden de boys vandaag de punten graag mee naar de Slek willen nemen. Met goede moed in de schoenen reisden de boys af naar Sportpark Ratommerveld te Melick.

Om 14;30 was het dan zover en er werd afgetrapt. Het was al zeer snel bekend dat Vesta de betere partij is in de beginfase van de wedstrijd. Zo kreeg de thuisploeg al snel een vrije trap aan de rand van de 16meterlijn. Deze vloog er met behulp van het door de keeper neergezette muurtje buiten bereik van Teun in het netje, 1-0. De Slek keek tegen een achterstand aan en moest deze hoe dan ook zien om te buigen. Na balverlies voorin bij het uit spelende team kwam voor de thuisploeg een counter, na een ongelukkige actie in de verdediging kon de aanvaller van Vesta 1op1 gaan met de doelman. 2-0 stond er al snel op het scorebord. Na deze treffer begon de Slek iets meer druk uit te oefenen en dit leidde in een aantal kleine kansjes maar verder dan dit kwamen de boys niet. Zo raakten Luuk Verfurth nog de lat met een vrije trap. In de rust werd de tactiek een beetje omgegooid om de wedstrijd proberen te keren. Direct na rust was die hoop al snel weg want de 3-0 werd na 1minuut al tegen de touwen geschoten. De Slek kwam net dichter bij een doelpunt dan een paar ballen op de lat, een schot op de paal en enkele afzwaaiers. Later werd ook nog de 4-0 gescoord en was dit tevens de eindstand van deze wedstrijd.

We willen de meegereisde supporters bedanken voor de steun en hopen jullie volgende week te zien tegen Stevensweert. Dit zou ook de afscheidswedstrijd van onze grensrechter Jan Meuwissen zijn.