Manon van Kempen (afstandschot)
49'

Vrouwen, VR1, 5e klasse 3

24 september 2017 10:00

Vandaag staat de eerste competitie wedstrijd tegen Ceasar op het programma. Een onbekend team voor ons die is teruggekomen uit de vierde klasse.
Als taak kregen we voor gelegd om ons eigen spel te spelen en deze af te maken.

De wedstrijd was nog maar 3 minuten bezig en wij kwamen al op 0-1 achterstand. De meiden van Ceasar konden een slechte terugspeelbal onderscheppen. Gelukkig hebben wij Maud die in de 5de minuut de wedstrijd weer gelijk wist te trekken door de bal over de keeper heen te schieten. 1-1. Nog geen 2 minuten later kreeg de tegenstander een kans door miscommunicatie in de verdediging en ook dit keer viel de bal in het net. 1-2. De dames van de slek begonnen rommeliger te spelen. De tegenstander maakte hier goed gebruik van en scoorde in de 25e, 41e en 45e minuut. 5-1. Caeser was echter niet veel beter, waar hun de kansen afmaakte, schoten wij de bal iets te makkelijk over het net.

In de rust kregen we de taak om voor elkaar te vechten en te spelen als een team. En heel belangrijk om de kansen af te maken.

De 2de helft was nog net begonnen en Manon kreeg de kans om te scoren. Gelukkig deed zij dit ook door de bal via de onderkant lat in het net te schieten. 2-5. In deze helft begonnen wij beter te spelen en voor elkaar te vechten. We hadden meer kansen en speelde meer op de helft van Ceasar. Door de fijne tackles van Graus, op de bal, begon de tegenstander zich te irriteren en trok de slek daarin mee. Er werden meer overtredingen gemaakt en er werd slordig gespeeld. Toch hadden wij deze wedstrijd meer naar ons toegetrokken. Eindstand 2-5

Met opgeheven hoofd gaan we een mooi seizoen tegenmoet, waarbij we moeten uitgaan van ons eigen kunnen! Bedankt voor jullie aandacht!