Vrouwen, VR1, 5e klasse 3

26 november 2017 10:00

Scheidsrechter

Roel Golsteyn

Na een gezellige dobbelavond stond vandaag Sittard op het programma.  Vanwege de afwezigheid van onze trainer speelde we vandaag onder leiding van Carry en Lyan.  De wedstrijd vond plaats op het 2e veld aangezien het hoofdveld gespaard moest worden. Nadat duidelijk was welke lijnen de juiste waren kon de wedstrijd beginnen. Wij mochten starten met de aftrap. Sittard zat gelijk druk op de bal en in de 4e minuut wist Sittard al het net te vinden. We moesten sterker de duels aangaan en betere passes geven. Dit werd naar elkaar benoemd en we gingen ervoor werken. We kregen enkelen kansen maar deze wilde er allemaal niet in. Voor de rust kreeg Sittard nog een kans om van afstand te schieten en de 0-2 was een feit. Tijdens de rust werd alles nog eens besproken en doorgenomen. Ellis en Melissa begonnen aan de warming up. Nadat de scheidsrechter aan de keepsters en grensrechters vroeg of ze klaar stonden ( ook Linda Gr. gaf aan dat ze klaar was) kon de tweede helft beginnen.  Het spel ging heen en weer en kansen werden gecreëerd maar steeds geen kans tot scoren. Na een overtreding kreeg Sittard een vrije trap binnen de 16 meter wat leidde tot de 0-3. Linda G. was door geschoven naar voren en met resultaat ze wist de bal te onderscheppen en schoot beheerst de 1-3 binnen. Dit was ook gelijk de eindstand van deze wedstrijd. Op naar volgende week.