67'
77'

Vrouwen, VR1, 5e klasse 3

17 december 2017 12:00

De laatste wedstrijd voor de winterstop. Aangezien Genhout een kunstgrasveld heeft, was de kans klein dat deze wedstrijd afgelast zou worden. Om 12.00 uur moesten de Slekkerdames aantreden tegen de dames van GSV’28 uit Genhout.

We wisten dat het een vrij lastige wedstrijd zou worden gezien de ranglijst. GSV’28 staat 1e en Slek 9e in de stand. Toch was iedereen gebrand om zich maximaal te geven. Helaas was het binnen drie minuten al raak voor GSV’28, door een misverstand achterin kwam Slek op achterstand. Gelukkig bleven dit keer de kopjes niet hangen en speelden de Slekkerdames goed samen, waardoor er verschillende kansen gecreëerd werden. Zo kwamen Valerie en Maud een aantal keer in een goede positie om de gelijkmaker te maken. Gelukkig kreeg Slek loon naar werken en bij een corner mocht Graus met een kopbal de 1-1 maken. Tijdens de rust was iedereen vol goede moed dat wij hier de drie punten mee naar huis konden nemen. Slek had vechtlust en dat resulteerde dat Valerie de 1-2 binnen kon tikken. Slek bleef druk naar voren zetten, waardoor GSV’28 nauwelijks op onze helft kwam. Echter door een corner werd het dan toch nog 2-2. In de eindfase mocht na een mooi samenspel Quinty de winnende goal maken. Tot het eindsignaal bleef het nog even spannend of we dit vast konden houden, maar met een 2-3 eindstand mogen wij gelukkig drie punten bijschrijven.
Indien we deze inzet voortzetten kan iedere wedstrijd gewonnen worden!

Voor iedereen een fijn eindejaar en veel voetbalplezier in 2018.